3 harfliler ve büyü

Fazla tüketmeyin. Zararlı. Gece gece özellikle hiç tüketmeyin.

eti-uc-harfli_313230.jpg

Arkadaşım, bana 3 harfli salacağını söyledi açıkçası bilime aşık biri olarak böyle şeylerin zırva olduğuna eminim ama o kadar kesin konuşuyor ki azıcık korkmadım değil ama kesinlikle yapmasını söyledim. Sizce iyi mi yaptım?
Hiç şüphe duymadan bilime inanıyorsanız bu konuyu açmazdınız. Ben hem bilime hem dinime bağlıyım. Bu dediğime göre cinlere inanıyorum ve şöyle ki; o arkadaşınız sizin başınıza cin musallat edebilir fakat bu işlerde acemiyse ya musallat ters tepip onu etkileyecek ya da ikiniz birden etkileneceksiniz. Acemi olduğunu varsaydım çünkü acemi olmayan biri bu şekilde çocukça tehditler savurmaz. Kendi iyiliği için bu işleri bırakmasını söyleyin, hayatı kararır.

Böyle şeylere inanmayın benim de bir kız arkadaşım vardı adımı soyadımı kağıta yazıp yakıp yakıp sana bağlama büyüsü yaptım diye videosunu atardı. Ne üç harfi ne bağlanması saçmalıktan ibaret.

Böyle şeylere inanmayın benim de bir kız arkadaşım vardı adımı soyadımı kağıta yazıp yakıp yakıp sana bağlama büyüsü yaptım diye videosunu atardı. Ne üç harfi ne bağlanması saçmalıktan ibaret.

Bana öyle bir şey yapsa 1 gün sonra ayrılır ayrıldıktan 1 yıl sonra kıza bağlama büyün çok işe yaradı hayatımın aşkını buldum yazardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı