Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sahsen ben anlayamadım hocam? Ağza alınması ve de inanmak neden günah, kur'an'da büyü ile ilgili onca ayet varken? Yapmak veya yaptırmak çok büyük günah evet ama sizin dediğinizi anlayamadım?
Her insanın düşüncesi ayrı hocam, size göre konusulmamasi gereken bir konu ama ben diğer insanların önlem alabilmesi için konuşmamız gereken bir konu olduğunu düşünüyorum.
Dalga gecmeden anlatmaya calisacagim. Arkadaşlar in cin buyu seytan melek diye bir şey yok. Inancli olabilirsiniz, Tanrı'ya inanabilirsiniz buna saygi duyuyorum. ABD'nin Çin'e buyu yaptigini duyan var mi? Ya da baska bir ulkenin? Buyuyle cinle ugrasip gelisip guclenen birileri? Bir dusunsenize dunyanin super gucu Amerika her yil 1 trilyon dolara yakin butceyi savunmaya ayiriyor, buyuyle atla deveyle olsaydi dunyanin en iyi hocalarini tutardi en kalifiye cinlerini gorevlendirir daha ucuza hallederdi . Yahu kendine hoca diyen dolandiricilar sozde doga ustu guclerle ugrasirken sizden alacagi 3-5 kurusa mi ihtiyac duyarlar? O kadar savaslar oldu, gunumuzde hala soykirim yapiliyor orta doğu'da. Nerede o gucler? Bu cinler buyuler sadece insanlarin ask hayatlariyla mi ilgileniyor? Aklinizi basiniza alin masallara inanmayin. Konu sahibinin basina gelen olay, aptal cahil cuhela birileri size akli sira kotuluk yapmaya calismis olabilir. Malum burada konu acip buyu yapilmis olabilir mi diye konu aciyorsaniz cevrenizde de bunu yapabilecek potansiyelde insanlar vardir. Yasadiginiz sorunlarin sebebini gerçekçi olursaniz bulabilirsiniz. Dolandiricilara gitmek yerine psikolojik destek alin.