3 kg gainer tahmini kaç kilo aldırır?

422470

Hectopat
Sirf gainerle kilo alacagim demiyor. Yaninda saglam sekilde yemek yiyerek ve Gainer'ın destegi ile tahmini 1 ayda kac kilo alabilirim? 185 boy 73 kilom var. 4 ay spora gitmistim. 2 ay ara verdim. Tekrar başlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 gram gainer 400 kalori civarı oluyor, günde 200 gram alsan 800 kalori. Yemeklerden 3000 kalori alıp gainer ile toplamda 3800 kalori alsanız herhalde 15 gün kullanımda metabolizmaya da bağlı 2-3 kilo aldırır. Unutmamak lazım ki gainer yüksek şeker içerir, bel ve göbek bölgesinde hafif yağlanma yapabilir bir kaç kilo alımında.

Son düzenleme:

Belde ve gobekte yag var zatende kilo alimina uygun bir program lazim bana o konuda yardimci olabilir misiniz?

Belde ve gobekte yag var zatende kilo alimina uygun bir program lazim bana o konuda yardimci olabilir misiniz?
En kolayı kahvaltıda pirinç unu, geri kalan öğünlerde kalorini tamamlayacak kadar pirinç ve protein olarak tavuk göğsü. Miktarını kalori ihtiyacına göre yapacaksın, antrenman olarak 1 buçuk saati geçmemeye çalış o yüzden split programı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…