3 kg gainer tahmini kaç kilo aldırır?

422470

Hectopat
Sirf gainerle kilo alacagim demiyor. Yaninda saglam sekilde yemek yiyerek ve Gainer'ın destegi ile tahmini 1 ayda kac kilo alabilirim? 185 boy 73 kilom var. 4 ay spora gitmistim. 2 ay ara verdim. Tekrar başlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 gram gainer 400 kalori civarı oluyor, günde 200 gram alsan 800 kalori. Yemeklerden 3000 kalori alıp gainer ile toplamda 3800 kalori alsanız herhalde 15 gün kullanımda metabolizmaya da bağlı 2-3 kilo aldırır. Unutmamak lazım ki gainer yüksek şeker içerir, bel ve göbek bölgesinde hafif yağlanma yapabilir bir kaç kilo alımında.

Son düzenleme:
100 gram gainer 400 kalori civarı oluyor, günde 200 gram alsan 800 kalori. Yemeklerden 3000 kalori alıp gainer ile toplamda 3800 kalori alsanız herhalde 15 gün kullanımda metabolizmaya da bağlı 2-3 kilo aldırır. Unutmamak lazım ki gainer yüksek şeker içerir, bel ve göbek bölgesinde hafif yağlanma yapabilir birkaç kilo alımında.

Belde ve gobekte yag var zatende kilo alimina uygun bir program lazim bana o konuda yardimci olabilir misiniz?

Belde ve gobekte yag var zatende kilo alimina uygun bir program lazim bana o konuda yardimci olabilir misiniz?
En kolayı kahvaltıda pirinç unu, geri kalan öğünlerde kalorini tamamlayacak kadar pirinç ve protein olarak tavuk göğsü. Miktarını kalori ihtiyacına göre yapacaksın, antrenman olarak 1 buçuk saati geçmemeye çalış o yüzden split programı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı