Steam Hediye 3 kişiye Steam random key

Merhaba, aranızdan 3 kişiye Steam random key vereceğim. Oyunlar değerli olanlardan değil bunu baştan söylemek istiyorum. Fakat bazen güzel oyunlarda çıkabiliyor.

Çekilişe katılmak için sadece katılıyorum yazmanız yeterlidir.

Sonuçları 4.09.2024 tarihinde açıklayacağım. Katılan herkese şimdiden başarılar.

Katılıyorum.

Tekrardan merhaba, lafı uzatmadan kazananları açıklıyorum;

Kazananlar @Vorthionz , @Sadece_Emre ,@Serendipity 'dir. Kazananları tebrik ediyorum.

Bugün saat 22.00'a kadar yanıt vermeyen kişilerin yerine başkaları seçilecektir.

İletişimi Steam profilinizi bana atarak sağlayabiliriz. Katılan herkese çok teşekkürler.

Ayrıca ileride yapacağım çekilişler için profilimi 'İzle' ye basarak haberdar olabilirsiniz.

Kazananlar @Vorthionz, @Sadece_Emre,@Serendipity'dir. Kazananları tebrik ediyorum.

Bugün saat 22.00'a kadar yanıt vermeyen kişilerin yerine başkaları seçilecektir.

İletişimi Steam profilinizi bana atarak sağlayabiliriz. Katılan herkese çok teşekkürler.

Ayrıca ileride yapacağım çekilişler için profilimi 'izle'ye basarak haberdar olabilirsiniz.

Teşekkür ederim hemen Steam profilimi bırakacağım.

Kazananlar @Vorthionz , @Sadece_Emre ,@Serendipity 'dir. Kazananları tebrik ediyorum.

Ayrıca ileride yapacağım çekilişler için profilimi 'İzle' ye basarak haberdar olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı