3. Maaşla ne alınabilir?

Yer
Antalya Konyaaltı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bileşenler:Ventus GTX 1660 Super AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Monitör: Casperın Eski Siyah Monitör'ü İşletim Sistemi: Windows 10 Ana kart: Gigabyte A320M-S2H
Meslek
10.Sınıf Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar. Bu eylül son maaşımı alıyorum. Toplan 18.700 lira alacağım. Fakat ne alacağıma kararsızım. Oyun oynamayı severim ve diğer oyun aletleride ilgimi çeker. Onun dışında oyuncaklara da bayılırım. Oyuncak silahtır falan. Sizce ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla biraz düz olacak ama bir kaç tane altın al bekle olsun sana 22.000TL. Hadi istemiyorsun o zaman bir kenara koyup kış gelince kendine pantolon, mont, eşofman alabilirsin. Hadi bunu da beğenmedin sistemini yükselt. Bu arada hangi iş yapıyorsun?

IMG_2940.png

Hocam dostumuz daha 15 yaşında sizce alacağı maaşla havalı tabanca almaya değecek mi yada bunun ile ne yapacak bu adam?
İnstaya story falan atar kanka. Gazapizm koysun üstüne de. Sarar yani.

Hacı kendi ağzınla söyledin 15 yaşında dedin. Yatırımla ne yapsın bu adam?
Yatırım yapacak ki parasını arttırmayı bilecek. Girişken olacak. Risk almayı bilecek. Silah alarak story atıp kendisini hiç bir şeye kanıtlamayacak. Bende 15 yaşındayım silahlara bayılırım ama alayım edeyim değilimdir yani.

Yatırım yapacak ki parasını arttırmayı bilecek. Girişken olacak. Risk almayı bilecek. Silah alarak story atıp kendisini hiç bir şeye kanıtlamayacak. Bende 15 yaşındayım silahlara bayılırım ama alayım edeyim değilimdir yani.
İşin dalgasındayız dostum. Senin dediğinde benim dediğimde olmaz zaten. 15 yaş sana büyük geliyordur da küçük kardeşim var 15 yaşında hala gelirken çikolata alsana diyor. Gel de buna yatırımı öğret.

Vallahi biraz düz olacak ama birkaç tane altın al bekle olsun sana 22.000TL. Hadi istemiyorsun o zaman bir kenara koyup kış gelince kendine pantolon, mont, eşofman alabilirsin. Hadi bunu da beğenmedin sistemini yükselt. Bu arada hangi iş yapıyorsun?

Hocam merhaba altın 1 ay içinde sizce yüzde 10 artar mı sadece danışmak için soruyorum YT için değil :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı