jingletakan07
Hectopat
Hangi belge? Okuldan belgeyle ilgili bir duyuru gelmedi.
Hangi belge? Okuldan belgeyle ilgili bir duyuru gelmedi.
Maalesef şu anlık durumlar böyle. Yine de umarım ertelenir.@jingletakan07 bu belge sınavlar yapılacak demek. Hiç korkuları yok ya! Kimseyi düşünmüyorlar.
Olay falan çıkmaz paşa paşa olursun sınavını. @Silinen üye Sınavların yapılıp yapılmayacağına gelirsek Haziran sonu veya Temmuz sonu gibi yapılır bence.Olursa olay çıkar. Olmazsa öğrenciler için güzel olur.
Ben paşa paşa olmam öğrenciler olur.Olay falan çıkmaz paşa paşa olursun sınavını. @Silinen üye Sınavların yapılıp yapılmayacağına gelirsek Haziran sonu veya Temmuz başı gibi yapılır bence.
Sağlık bakanının hastanesi olması niye kötü olsun ? Adam sağlık bakanı olmadan önce zaten vardı. Medipol üniversitesi 2009 da kurulmuş Fahrettin Koca tarafından.Sağlık bakanının hastanesi var, eğitim bakanının okulu ne garip bir ülke bu.
Sağlık bakanının da okulu var (Medipol Üniversitesi) olabilir saçma değil. Koşullar el veriyorsa sizde okul açabilirsiniz.Sağlık bakanının hastanesi var, eğitim bakanının okulu ne garip bir ülke bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.