Bu hafta taahhüdümüz bitti Türk Telekom'u kapattık ve TürkNet'e geçtik. 35 Mbps indirme 3 Mbps yükleme hızı var bu hız nelere yeter bölgemde alabileceğim en yüksek hız bu imiş sanırım çünkü fiber altyapısı yok.
hocam ben de youtube a başlamayı düşünüyorum. Önerdiğiniz video çekme programı var mı?.Bir de benim upload hızım 1mbps , sizce youtube video yüklemesi için yeterli mi?.
hocam ben de youtube a başlamayı düşünüyorum. Önerdiğiniz video çekme programı var mı?.Bir de benim upload hızım 1mbps , sizce youtube video yüklemesi için yeterli mi?.
O hızla ben bir kere denemiştim lakin pingim çok yükseldi ve oyunu oynayamadım, sonrasında da asla denemedim.
Zaten 3 Mbps paketine geçmişiniz okuduğum kadarıyla.
Siz deneyin, cevabı yazın. Ben de merak ettim.
Bu hafta taahhüdümüz bitti Türk Telekom'u kapattık ve TürkNet'e geçtik. 35 Mbps indirme 3 Mbps yükleme hızı var bu hız nelere yeter bölgemde alabileceğim en yüksek hız bu imiş sanırım çünkü fiber altyapısı yok.
OBS , Mirillis Action, Shadow Play en çok kullanılanları. Açıkçası OBS en çok beğendiğim program. Upload hızın oldukça düşük, eğer video yüklenirken beklemeye sabrın varsa başla derim. Bakarsın tutulan bir kanalın olur ve maliyeti arttırıp daha iyi bir pakete geçersin.