Uygun ayarlar yapılırsa gayet yeterli. Türkiye'deki çoğu yayıncı bu hızla yapıyor zaten yayınını.
OBS, Mirillis Action kullanabilirsiniz.hocam ben de youtube a başlamayı düşünüyorum. Önerdiğiniz video çekme programı var mı?.Bir de benim upload hızım 1mbps , sizce youtube video yüklemesi için yeterli mi?.
OBS, Mirillis Action kullanabilirsiniz.
Vereceğiniz bitrate'e bağlıdır. Değeri 2000 yaparsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Lakin 5000 yapmak istediğinizde yetersiz kalır.Bu hafta taahhüdümüz bitti Türk Telekom'u kapattık ve TürkNet'e geçtik. 35 Mbps indirme 3 Mbps yükleme hızı var bu hız nelere yeter bölgemde alabileceğim en yüksek hız bu imiş sanırım çünkü fiber altyapısı yok.
OBS , Mirillis Action, Shadow Play en çok kullanılanları. Açıkçası OBS en çok beğendiğim program. Upload hızın oldukça düşük, eğer video yüklenirken beklemeye sabrın varsa başla derim. Bakarsın tutulan bir kanalın olur ve maliyeti arttırıp daha iyi bir pakete geçersin.hocam ben de youtube a başlamayı düşünüyorum. Önerdiğiniz video çekme programı var mı?.Bir de benim upload hızım 1mbps , sizce youtube video yüklemesi için yeterli mi?.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.