3. Nesil APU İşlemciler Ne Zaman Çıkar?

Melik Buğra

Hectopat
CES fuarında tanıtılacak olan 3. nesil işlemcilerin R9 ve G yani APU için olan işlemcilerin normalden daha geç piyasaya çıkacağı deniliyor, bu sözlerin aslı var mıdır? Şu an işlemci ve SSD dışında tüm parçalarım tamam ve APU bir sistem. R5 2400G alınır mı yoksa 1-2 ay sonra olsa bile 3. nesil APU İşlemcileri mi bekleyin? (Söylenenlere göre 1-2 ay sonra çıkacakmış APU işlemciler.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd sitesine göre 7 temmuzda çıkacak.Bende r5 2400g alicaktim 3. nesil apuları bekliyorum. 2. Nesil apularda fiyat düşmesi olabilir . Beklenmeli ve 3. nesil apuların frekansları daha yüksek ve sitesinde 20 dolar daha ucuz gösteriliyor. Bence beklenmeli.

ryzen 5 3400g ne zaman Türkiye pazarlarına giriş yapar sence tahminin varmı 7 temmuzda lansmanı var. Beklemekten sıkıldım . Bide 350 chipset li anakartlarda problem çıkartırmı r5 3400g ? .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı