Kişiden kişiye değişebiliyor ama ortalama 3-4 ayda o kıvama gelir. Hızlı uzasın istiyorsanız peynir gibi besinler tüketin, tabi abartmadan dozunda yiyin.
Hocam saçınızı sık sık yıkayın ama yıkarken herhangi bir sabun, şampuan ve benzeri bir şey kullanmayın. Çünki bu tarz şeyler saçın ihtiyaç duyduğu yağ oranını da azaltıyor. Bu şekilde ilerlerseniz 3-4 bilemedim 5 ay sonra bu kıvama gelebilir.
Her ay düzenli olarak yanları kısaltır, üstlere de bir ufak ara makas atar, kırıkları aldırırsanız genetiğinize bağlı olarak 4-8 ayda bu şekle gelecektir diye tahmin ediyorum. Tamamen kişisel tecrübe üzerine söylüyorum bunları, bir uzmanlığım vs. yok.
4-8 çok farklı sayılar farkındayım ama tamamen genetik meselesi bir sabiti yok bu işin.
Hocam saçınızı sık sık yıkayın ama yıkarken herhangi bir sabun ve benzeri bir şey kullanmayın. Çünki bu tarz şeyler saçın ihtiyaç duyduğu yağ oranını da azaltıyor. Bu şekilde ilerlerseniz 3-4 bilemedim 5 ay sonra bu kıvama gelebilir.
Valla bilmiyorum bazılarında oluyor bazılarında olmuyor çok garip bir olay aslında. Ben her gün aynı şampuan ile okuldan geldiğimde yıkıyordum ama bo*unu çıkarınca kepek ile uğraşmıştım 1-2 ay sonra düzeldi
Valla bilmiyorum bazılarında oluyor bazılarında olmuyor çok garip bir olay aslında. Ben her gün aynı şampuan ile okuldan geldiğimde yıkıyordum ama bo*unu çıkarınca kepek ile uğraşmıştım 1-2 ay sonra düzeldi