3 numara bir saç ne kadar sürede uzar?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 numaraya vurulmuş bir saç ne kadar sürede resimdeki uzunluğa ulaşır?

Dosya Ekleri

• 1625268609105.png
    218,3 KB · Görüntüleme: 343
Hocam saçınızı sık sık yıkayın ama yıkarken herhangi bir sabun, şampuan ve benzeri bir şey kullanmayın. Çünki bu tarz şeyler saçın ihtiyaç duyduğu yağ oranını da azaltıyor. Bu şekilde ilerlerseniz 3-4 bilemedim 5 ay sonra bu kıvama gelebilir.

Her ay düzenli olarak yanları kısaltır, üstlere de bir ufak ara makas atar, kırıkları aldırırsanız genetiğinize bağlı olarak 4-8 ayda bu şekle gelecektir diye tahmin ediyorum. Tamamen kişisel tecrübe üzerine söylüyorum bunları, bir uzmanlığım vs. yok.

4-8 çok farklı sayılar farkındayım ama tamamen genetik meselesi bir sabiti yok bu işin.

Evet katılıyorum ama dozunda yıkamalı ve stres yapmamalı. Her gün yıkarsanız kepek oranı artacaktır ve çok sıkıntı yaratır size.

Hocam kepek genelde şampuan değişimlerinde çok sık oluyor. Her gün sadece su ile yıkarsanız pek kepek olmaz.
Valla bilmiyorum bazılarında oluyor bazılarında olmuyor çok garip bir olay aslında. Ben her gün aynı şampuan ile okuldan geldiğimde yıkıyordum ama bo*unu çıkarınca kepek ile uğraşmıştım 1-2 ay sonra düzeldi

Hocam her gün sadece su ile yıkasaydınız kepek olmazdı. Keşke böyle bir hataya düşmeseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…