Daha fazla
Evet katılıyorum ama dozunda yıkamalı ve stres yapmamalı. Her gün yıkarsanız kepek oranı artacaktır ve çok sıkıntı yaratır size.Hocam saçınızı sık sık yıkayın ama yıkarken herhangi bir sabun ve benzeri bir şey kullanmayın. Çünki bu tarz şeyler saçın ihtiyaç duyduğu yağ oranını da azaltıyor. Bu şekilde ilerlerseniz 3-4 bilemedim 5 ay sonra bu kıvama gelebilir.
Evet katılıyorum ama dozunda yıkamalı ve stres yapmamalı. Her gün yıkarsanız kepek oranı artacaktır ve çok sıkıntı yaratır size.
Valla bilmiyorum bazılarında oluyor bazılarında olmuyor çok garip bir olay aslında. Ben her gün aynı şampuan ile okuldan geldiğimde yıkıyordum ama bo*unu çıkarınca kepek ile uğraşmıştım 1-2 ay sonra düzeldiHocam kepek genelde şampuan değişimlerinde çok sık oluyor. Her gün sadece su ile yıkarsanız pek kepek olmaz.
Valla bilmiyorum bazılarında oluyor bazılarında olmuyor çok garip bir olay aslında. Ben her gün aynı şampuan ile okuldan geldiğimde yıkıyordum ama bo*unu çıkarınca kepek ile uğraşmıştım 1-2 ay sonra düzeldi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.