Hile kullandığın için olmuştur, Spoofer'dan olmaz.
Ip ban tam olarak nasil atilyior bilmiyorum ama bildigim bir sey varsa modem resetleyerek kaldirilamiyor.Bir arkadaş ip banı yediğini söylemiş modeme reset atıp tekrar dene istersen?
Reset atınca veya kapat aç yapınca ip değişiyor diye biliyorumIp ban tam olarak nasil atilyior bilmiyorum ama bildigim bir sey varsa modem resetleyerek kaldirilamiyor.
Hesabınız kalıcı olarak yasaklanmış, bir daha açılmaz. Spoofer kullanmanız bile hatadır.Merhaba yardım gerekiyor 3.parti yazlım tespit ediliyor. Sürekli Valorant da sürekli ban yiyip duruyorum PC sıfırlandı. Üstüne HWID spoofer kullanıldı HWID yasağı kaldırılması için.
Şüphelendiğim şey HWID spoofer yüzünden mi oldu? HWID spoofer satın aldıgım yer hwibyte adlıdır. Ne yapmam gerekiyor? Diğer oyunlardan ceza yerim diye korkuyorum bu 3. parti yazılımı nasıl yok edilir?
Hesabınız kalıcı olarak yasaklanmış, bir daha açılmaz. Spoofer kullanmanız bile hatadır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.