3. Parti yazilimlar kullanmadan root nasil atilir?

Bu işin geliştirme ve test etme kısmında olan biri olarak söylüyorum.
Garantisi olsaydı bile yaptığımız işlemlerin hepsini geri alarak garanti kapsamına tekrar sokabilirsiniz.
Bu ikisini nasıl aynı post içerisinde nasıl kullandınız? Dalgınlığınıza geldi galiba.
Knox sayacı var Samsung cihazlarda.

Eyw tesekkürler. Kali Nethunter icin gelistirilen bi app-center var. NethunterStore diye. Apksi offensive-security sitesinden indiriliyor. Ordaki uygulamalari kullanmak icin root aticam. ordan telefona terminal kurup ayni linux cihazlar gibi komutla telefonu kullanabiliyorsun. Suanda root suz haliyle cogu dosyada ls komutu calismiyor ve bise indirilemiyor. Bahsettiginiz yöntemi deniyecegim.

Bu ikisini nasıl aynı post içerisinde nasıl kullandınız? Dalgınlığınıza geldi galiba.
Knox sayacı var Samsung cihazlarda.
Samsung telefon daha önceden kullanmadım Sony telefon kullandım ve Sony cihazlarda belirli bir modeline kadar yazılımlı oynandığına dair bütün belirtileri silebilirsiniz. Samsung cihazlarda böyle sayacın olduğunu bilmiyordum bilgilendirdiğiniz için saolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…