3. Parti yazilimlar kullanmadan root nasil atilir?

Bu işin geliştirme ve test etme kısmında olan biri olarak söylüyorum.
Garantisi olsaydı bile yaptığımız işlemlerin hepsini geri alarak garanti kapsamına tekrar sokabilirsiniz.
Bu ikisini nasıl aynı post içerisinde nasıl kullandınız? Dalgınlığınıza geldi galiba.
Knox sayacı var Samsung cihazlarda.

3. Parti bir yazılımla yapmamanızı öneririm. Bu işin geliştirme ve test etme kısmında olan biri olarak söylüyorum. Kendiniz yaparsanız daha keyifli olur ve daha çok şey öğrenirsiniz. Yapmanız gereken şeyler kısaca bootloader kilidiniz açmak ki Samsung'ta çok kolay diye duydum, bilgisayarınıza fastboot sürücülerini yüklemek, fastboot ile twrp recovery yüklemek ve oradan sonra istediğinizi yaparsınız.

Samsung Galaxy J7 Forum on XDA Developers şuraya bir bakmanızı öneririm. Custom ROM falan yükleyip daha yeni bir Android sürümüne de geçebilirsiniz.

Garantisi olsaydı bile yaptığımız işlemlerin hepsini geri alarak garanti kapsamına tekrar sokabilirsiniz.

Ayrıca attığınız videodaki program Supersu ile root atmış. Supersu hem eski hem de Çin'li bir kaynaktan kapalı kaynaklı şekilde gelmektedir. Supersu ile Play Store'dan root kullanan uygulamalar indirmekten öteye geçemezsiniz. Magisk, Supersu'dan her konuda üstün ve sistemsiz root dediğimiz şekilde root yapmaktadır. Yani düzgün bir şekilde ayarlarsanız uygulamalardan root yetkisine sahip olduğunuzu gizleyebilir, root atıldığı zaman çalışmayan uygulamaları tekrardan kullanabilirsiniz. Magisk ile telefonunuza belli modifikasyonlar indirebilirsiniz (equalizer, işlemci profilleri, başka donım iyileştirmeleri vs.). Aynı zamanda Magisk açık kaynaklıdır ve Supersu gibi bir belirsizliği yoktur.
Eyw tesekkürler. Kali Nethunter icin gelistirilen bi app-center var. NethunterStore diye. Apksi offensive-security sitesinden indiriliyor. Ordaki uygulamalari kullanmak icin root aticam. ordan telefona terminal kurup ayni linux cihazlar gibi komutla telefonu kullanabiliyorsun. Suanda root suz haliyle cogu dosyada ls komutu calismiyor ve bise indirilemiyor. Bahsettiginiz yöntemi deniyecegim.

Bu ikisini nasıl aynı post içerisinde nasıl kullandınız? Dalgınlığınıza geldi galiba.
Knox sayacı var Samsung cihazlarda.
Samsung telefon daha önceden kullanmadım Sony telefon kullandım ve Sony cihazlarda belirli bir modeline kadar yazılımlı oynandığına dair bütün belirtileri silebilirsiniz. Samsung cihazlarda böyle sayacın olduğunu bilmiyordum bilgilendirdiğiniz için saolun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı