Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Anakartımda 3 pin fan portlari var ancak takacağım fanlar 4 pinli. Bu fanları bu anakarta takabilir miyim? Bir sorun teşkil eder mi?
Anakartımda 3 pin fan portlari var ancak takacağım fanlar 4 pinli. Bu fanları bu anakarta takabilir miyim? Bir sorun teşkil eder mi?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Temmuz 2023 #2 ARGB portlarina sadece ARGB takilir. Artı 0 Eksi
KS KS Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 PALOT ELAMDAR dedi: ARGB portlarina sadece ARGB takilir. Genişletmek için tıkla... RGB portundan değil SYS FAN portlarindan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
PALOT ELAMDAR dedi: ARGB portlarina sadece ARGB takilir. Genişletmek için tıkla... RGB portundan değil SYS FAN portlarindan bahsediyorum.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Temmuz 2023 #4 Neshter dedi: RGB portundan değil SYS fan portlarindan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... SYS fan 4 pinli olur resim atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Neshter dedi: RGB portundan değil SYS fan portlarindan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... SYS fan 4 pinli olur resim atabilir misiniz?
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.719 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #5 Neshter dedi: RGB portundan değil SYS FAN portlarindan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... SYS_FAN'lar 4 pinli oluyor, 3 pinli fan takmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Takabilirsiniz, 1 pin boş kalacak şekilde. Sıkıntı olmaz fakat hız ayarı yapamazsınız. Artı 0 Eksi
Neshter dedi: RGB portundan değil SYS FAN portlarindan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... SYS_FAN'lar 4 pinli oluyor, 3 pinli fan takmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Takabilirsiniz, 1 pin boş kalacak şekilde. Sıkıntı olmaz fakat hız ayarı yapamazsınız.
KS KS Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #6 3 pin hocam. Eski anakart. CPU FAN 4 pin ama. Sivi soğutma takacağim da. Acaba pompayi 3 pinli sys fan portuna taksam, fanlari da 4 pinli porta taksam bir sorun olur mu. Dosya Ekleri IMG_20230720_150140.jpg 190,5 KB · Görüntüleme: 73 Artı 0 Eksi
3 pin hocam. Eski anakart. CPU FAN 4 pin ama. Sivi soğutma takacağim da. Acaba pompayi 3 pinli sys fan portuna taksam, fanlari da 4 pinli porta taksam bir sorun olur mu.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Temmuz 2023 #7 Neshter dedi: 3 pin hocam. Eski anakart. CPU fan 4 pin ama. Sivi soğutma takacağim da. Acaba pompayi 3 pinli SYS fan portuna taksam, fanlari da 4 pinli porta taksam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... 4 pin kontrol için vardır ona fanları takın 3 pin olana da pompayı takın. Artı 0 Eksi
Neshter dedi: 3 pin hocam. Eski anakart. CPU fan 4 pin ama. Sivi soğutma takacağim da. Acaba pompayi 3 pinli SYS fan portuna taksam, fanlari da 4 pinli porta taksam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... 4 pin kontrol için vardır ona fanları takın 3 pin olana da pompayı takın.