Klavyenin içini açmayı başardıktan sonra swichlerin 3 pinli olduğunu gördüm, bana biraz ağır ve blue swich gibi dokunsal geri bildirim veren swich lazım sesi tok olursa güzel olur ses aşırı olmadığı sürece sıkıntı çıkarmaz, fikirlerinize açığım. (klavye: Redragon K586 brahma)
AKKO V3 Creamy Purple Pro 5pin (45 Adet) Tactile Switch gayet güzel switch tactile da blue switch gibi geri bildirim de veriyor buna bakabilirsin.
Başkan 3 pin demiştim maalesef yoksa bunu bir arkadaş daha önermişti.![]()
Biliyorum da kendime güvenemedim biraz ama bu gidişle bunu alıcam gibi duruyor, peki sence Ali express den Cherry Mx istemek felan mantıklımı vergiyle 1100 TL yapıyor 70 switch.2 pimi kesip kullanabiliyorsun sorun olmuyor.
Biliyorum da kendime güvenemedim biraz ama bu gidişle bunu alacağım gibi duruyor, peki sence Ali Express'den Cherry MX istemek falan mantıklı mı vergiyle 1100 TL yapıyor 70 switch.
Linki var mı çoğu ürün noname oluyor genelde.
![]()
Originele gloednieuwe Cherry MX mechanische toetsenbordschakelaars Zilver Rood Zwart Blauw Bruin Lineaire tactiele Cherry Clear SMD RGB-schakelaar - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Öylede senin attığında aklıma yattı, peki kaycap vs. klavyeye uyumsuzluk olabilirmi sence; klavyem: Redragon k586 Brahma.Sesi hoşuna gittiyse alabilirsin aslında.
Öyle de senin attığında aklıma yattı, peki kaycap vs. klavyeye uyumsuzluk olabilir mi sence; klavyem: Redragon K586 brahma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.