3 saatlik Tivibu GO deneyimim

cankute

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
966
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet. Yarınki futbol maçı için Tivibu GO markasının spor paketini aldım, yaklaşık 11 TL gibi bir fiyatı var. Fakat alır almaz sorunlar başladı. Normalde aldığım paket detayında web, cep ve tabletten izlenir yazıyordu. Smart TV üzerinden izlemek için ise 8 TL gibi bir fark ödemeniz gerekiyor. Ben ilk önce telefonumdan girdim ve sorunsuz izleyebildim. Fakat daha sonra bilgisayardan izlemek istedim ve Tivibu GO'nun bir Windows uygulamasını gördüm. Hemen indirdim ve giriş yaptım. Fakat burada bir sorunla karşılaştım. Benim paketime dahil olan spor kanalları açılmıyor. Sadece en düiük pakette olan kanallar açılıyordu (TRT 1 gibi kanallar). Herhalde Smart TV kategorisine giriyordur diye düşündüm ve web üzerinden izlemeyi deneyeyim dedim. Bir de ne göreyim, sadece Internet Explorer 10 ve 11 ile izlenebiliyormuş. Fakat bilgisayarımda ne Internet Explorer 10-11 var, ne de indirebiliyorum. Edge üzerinden deneyeyim dedim. Fakat yine de açılmadı. Tek çare BlueStacks gibi görünüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben normal tivibu kullanıcısıyım GO'yu da hergün kullanıyorum. Evet uygulama bayağı buglarla dolu ve sorunlu. Düzelttiklerini de görmedim hiç. İstediğin kanalın zaman akışında geriye gidip tekrar o programı izleme seçeneği olan başka servis olsa ona geçeceğim gerçekten ama bu servisi veren pek tv şirketi de yok sanırım.
 
Hocam Explorer 10-11 için size Agent atıyorum.
Chrome yerine Internet Explorer seçip 10 yada 11'i seçin fakat işiniz bitince kapatın yoksa sorun olabilir.
 
Ben geçen gün ki efes-GS basket maçını izlemek için aldım. Tam kanser. Uygulamayı indirdim sorun çıkarmadı sorunsuz kullandım. Ama bir daha asla yani. Çağ dışı direk.
 
Hocam Explorer 10-11 için size Agent atıyorum.
Chrome yerine Internet Explorer seçip 10 ya da 11'i seçin fakat işiniz bitince kapatın yoksa sorun olabilir.

Hocam Explorer olarak gözükmesine rağmen yine de açılmadı
Farklı bir yöntem keşfettim. Microsoft Edge'yi Internet Explorer olarak başlattım. Siteye giriş yapabildim. Fakat bu sefer yayın açtığımda siyah ekranda kaldı. Anlamadım gitti
 

Yeni konular

Geri
Yukarı