3 Seçenek arasında kaldım

Hangisini tavsiye edersiniz?

• Referans tasarım Zotac GTX 780 al

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Msı Gaming GTX 770 al. Şimdiden hayırlı olsun.
İncelemesini bekleriz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus al daha iyi, yanındaki kulaklığı çok güzel
Çok iyi ses veriyor. Arada biraz ağırlık yapıyor ama eh biraz büyük tabii

Mevsres o kadar bekledik zaten çıkacak oyunlara daha var bekle ve özel tasarım al derim . SSD zamanla alınabilir.

3. seçenek çünkü iki sene götürür seni, kesmediği yerde ikinci el bir 770 al sli yap devam et performansdan ve paradan ödün vermezsin...

Hem özel tasarım GTX 780'lerin en az 2000 TL'ye satılacağını hepimiz biliyoruz, şu an ASUS marka referans bile 2000 TL o nedenle çıktıktan sonra da beklemem gerekecek. O yüzden 3'cü seçeneği seçmekte karar verdim.

Thermaltake Water 3.0 Extreme, GTX 770 DirectCU II ve Corsair 120 GB SSD toplam olarak 1950 tuttu. Olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Soğutucuyu neden H100İ tercih etmediniz ? Değişiklik olsun diye mi başka bir sebebi var mı ?

Yok bazı testlere baktım H100i'den çok olmasa da biraz performanslı, aynı performansı veriyorlar diyebiliriz. Ancak 35 TL falan daha ucuz, hem daha yeni bir soğutucu mesela H100i Socket 1150 desteklemiyor, ama bu onu da destekliyor yeni çıkmış bir soğutucu.

Hem daha şık, fanları falan beyaz kasama uyar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…