3. sene mezuna kalınır mı?

mmklc

Centipat
Merhaba, lise boyunca 1 kitap dahi açmadan 23 YKS'ye girdim mezuna bıraktım. 24 YKS de gene çalışmadım son sınavım diyerek istemediğim bölüm yazdım vazgeçip döndüm. Bu yıl ise 250k civarı yaptım, kırık OBP sayesinde 450 küsurlere attı. Bu yıl çok çalışmıştım temel attım da denilebilir 3. mezuna kalınır mı?

Merhaba, lise boyunca 1 kitap dahi açmadan 23 YKS'ye girdim mezuna bıraktım. 24 YKS de gene çalışmadım son sınavım diyerek istemediğim bölüm yazdım vazgeçip döndüm. Bu yıl ise 250k civarı yaptım, kırık OBP sayesinde 450 küsurlere attı. Bu yıl çok çalışmıştım temel attım da denilebilir 3. mezuna kalınır mı?
Bence kalınmaz eğer hoşuna giden bir bölüm varsa. Yazıp git. Mezun psikolojisi oldukça kötü birşey zaten.
Sağlam çalışırsan 100 bin altına çekebilirsin seneye tabi ki.

Bence artık aklınızı başınıza alın adam gibi disiplinli bir şekilde çalışın güzel bir bölüme yerleşin. Yani şu klasik söz var ya 40 yıl gideceğine 1 yıl gitsin diye.

Bence kalınmaz eğer hoşuna giden bir bölüm varsa. Yazıp git. Mezun psikolojisi oldukça kötü bir şey zaten.
Sağlam çalışırsan 100 bin altına çekebilirsin seneye tabii ki.

O psikolojiyi kaldırabilirim diye düşünüyorum
Bence artık aklınızı başınıza alın adam gibi disiplinli bir şekilde çalışın güzel bir bölüme yerleşin. Yani şu klasik söz var ya 40 yıl gideceğine 1 yıl gitsin diye.
polislik puanı yetiyor onu deneyeceğim gelmezse dershaneye giderim yüksek ihtimalle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı