3. kez mezuna kalınır mı?

Bence deneme netlerinden dolayı moralinizi düşürmektense daha da üstüne asılın derslerin ve kalan sürede yapabileceğinizin en iyisini yapmaya çalışın. Hangi yayının denemesi bilmiyorum ama bazen denemeler kaliteli gözükeceğim diye ÖSYM tarzına çok uzak ve çok zorlama sorular soruyorlar o yüzden netleriniz düşük geliyor gibi gözüküyor olabilir. Sonucunuz açıklandıktan sonra ne yapmak istediğinize karar verirsiniz ve bence 3. mezuna kalmakta hiçbir sorun yok. Sonuçta bu sizin hayatınız ve ipler sizin ellerinizde. Umarım 1 ay sonra beklediğiniz sonucu alırsınız.

YBS 3. mezunu hak edecek bir bölüm mi bence tartışılır. Şu an sınava girsen zaten Gazi YBS gelir muhtemelen. Bana kalırsa hızlıca okuyup mezuna ayıracağın 1 seneyi kendini üniversitede geliştirmeye veya 2. 3. dilini öğrenmeye ayır.

Merhaba. EA öğrencisiyim. 2 yıldır sınava giriyorum fakat hiç çalışmadım. 500 bine falan girdim. Bu sezon ise bayağı asıldım ve TYT'yi 85-90'a kadar çıkardım. AYT'de ise 50 netlerdeyim. Fakat daha iyisini yapmak istiyorum ama 1 ay kaldı. Sizce 3. mezuna kalınır mı?

Belli başlı üniversiteler dışında hemen hemen hepsi aynı eğitimi veriyor siz bunların dışına çıkıp kaliteli bir okulda okumak derece yapmak istiyorum derseniz olur iş sizde bitiyor. Bu sene çalıştınız mezuna kalıp netler dibi de görebilir mezun psikoloji gibi şeyleri unutmayın. Kendi fikrimce kalmayın çok iyi bir üniversite olmasa da iyi bir üniversite öğrenim görmekte yeterlidir. Kaldı ki ybs, işletme vb. gibi bölümler genelde üniversite de kendini geliştirmeye bakıyor dil öğrenip sosyal çevre kazanma etkinlikler sertifikalar yazılım dilleri her şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı