3. Sınıf Ülke Sıfatı

Makaleler
24
Yer
İstanbul
5 dakika kanalları gezmeniz, akşam haberlerini biraz izlemeniz, bunu anlamak için fazlasıyla yeterli. Evet, 3. sınıf bir ülkeyiz.

Geçmişimizden beri böyle değerlerimizi unuttuğumuz için zaten şimdi bu haldeyiz. Bir siyasetçinin saçma sapan konuşmasını dile getirdikleri kadar; ülkede sanat, bilim ve edebiyat dalında yapılan eserlere önem verilmiyor.

Siyasetçiler, koltuk sahipleri gelip geçicidir. Dünyaya bıraktığın eserler ise sonsuza dek ülkeni ve seni yaşatır.

20181127_221149.jpg

Böyle olduğunu buradaki bir çok insan biliyor. Önemli olan bunu belirtmeniz, göz önüne getirmeniz değil çözüm sunmanızdır.
Ülkedeki kafaları değiştirecek güce sahip değiliz maalesef.

Aksini iddia eden yok sanırsam. Böyle olduğunu buradaki bir çok insan biliyor. Önemli olan bunu belirtmeniz, göz önüne getirmeniz değil çözüm sunmanızdır. Aksini iddia edenler ise çıkar amaçlı yalan söylüyorlar ''Egonomi iyiye gidiyi'' diyorlar ancak kendileri de biliyor öyle olmadığını.
Herkes durumun farkına varsa ve durumu benimsese çözümü bulunur elbet.

Kendinize güveniniz var ve kendinizi 3. Dünya ülkesine çok görüyorsanız göç edebilirsiniz. 5 ya da 10 sene sonra değil, en yakın zamanda:)
Sana mı soracağım veya sende mi tavsiye alacağım bunun icin? Konu hakkında yorum yapacaksan yap, aksi taktirde raporlayacagim.

Sanatla uğraşan biri olarak söylüyorum, Türkiye'de sanata kimse sahip çıkmıyor. Dijital sanatla uğraşıyorum, biri çalışmamı çalıyor story atıyorum arkdaşlar böyle böyle gelin uyaralım yorum atarmısınız bana ait olduğuna dair gibi. Allahın dilimi bilmeyen yabancıları bana destek çıkıyor yorumlar'da bir tane Türk yok. "İNSTAGRAM: art.em.tr" zaten bu insanlar yüzünden binlerce kişiye ulaşan hesabımı kapatıp yeni bir hesap açtım yine yabancılar sayesinde 2 ay kadar kısa sürede 2K olmak üzereyim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı