T t11ot Decapat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 9 24 Kasım 2018 #21 199688 dedi: Kesinlikle katılıyorum arkadaşa. Doğru söylemiş. İşlemci, ekran kartı, sıvı soğutması, RAM'leri olarak gayet iyi. O sistemi 2K'da kullanın bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet, 2k da kullanacağım zaten. Düşünceleriniz için teşekkürler, satın alana kadar farklı düşünceler varsa okumak istiyorum. Konu halen güncel.
199688 dedi: Kesinlikle katılıyorum arkadaşa. Doğru söylemiş. İşlemci, ekran kartı, sıvı soğutması, RAM'leri olarak gayet iyi. O sistemi 2K'da kullanın bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet, 2k da kullanacağım zaten. Düşünceleriniz için teşekkürler, satın alana kadar farklı düşünceler varsa okumak istiyorum. Konu halen güncel.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2018 #22 Bence de benzer sebeplerden dolayı 1.sistem en iyisi.
T t11ot Decapat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 9 24 Kasım 2018 #23 Shimada Sensei dedi: Bence de benzer sebeplerden dolayı 1.sistem en iyisi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, şimdilik ağırlık 1. sistem yönünde.
Shimada Sensei dedi: Bence de benzer sebeplerden dolayı 1.sistem en iyisi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, şimdilik ağırlık 1. sistem yönünde.