3 TL'lik Kaspersky aboneliği kaldırıldı mı?

yuhbaranhu2

Centipat
Katılım
17 Şubat 2023
Mesajlar
192
Çözümler
2
Kaspersky'ı aylık 3 liraya kullanıyordum.
Bundan eminim ve bir hata vs yok. Zira kendim direkt harcama geçmişinden baktım. Neyse sonrasında bir sebepten telefonumu sıfırladım ve Kaspersky geri yüklediğimde abonelik yoktu geri yükleme vs işe yaramadı. Tekrardan abone olma kısmına bakınca fiyatların çok daha fazla olduğunu gördüm. Neden şu an 3 TL olan paket yok? Bu paketi ilk aldığım zaman o kadar eski vs değil telefonu sıfırlamadan bir ay öncesi yani o civarlarda. Neden şu an bu paket yok?
Screenshot_2023-03-25-21-00-25-71_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.jpg
 
Kaspersky'ı aylık 3 liraya kullanıyordum.
Bundan eminim ve bir hata vs yok. Zira kendim direkt harcama geçmişinden baktım. Neyse sonrasında bir sebepten telefonumu sıfırladım ve Kaspersky geri yüklediğimde abonelik yoktu geri yükleme vs işe yaramadı. Tekrardan abone olma kısmına bakınca fiyatların çok daha fazla olduğunu gördüm. Neden şu an 3 TL olan paket yok? Bu paketi ilk aldığım zaman o kadar eski vs değil telefonu sıfırlamadan bir ay öncesi yani o civarlarda. Neden şu an bu paket yok?Eki Görüntüle 1714643
Bu abonelik paketini nereden buldunuz hocam daha önce denememiştim bende de yoksa kaldırılmıştır.
 
Bu abonelik paketini nereden buldunuz hocam daha önce denememiştim bende de yoksa kaldırılmıştır.

Uygulaması üzerinden hocam. Arkadaş bakmıştı işte abonelik pahalı vs diye bende bakmıştım baktım bende 3 lira alayım dedim. İşte 1.5-2 ay kadar kullandım paketi sonra telefonu sıfırladım. Sonrasında bir daha bu paketi göremedim.
 

Geri
Yukarı