Canvada ki tasarımlar hazır, beş para etmezler ve hiç emek yoktur.Canavada beleş orada daha güzel logo ve banner tasarlıyorlar.
Canvada ki tasarımlar hazır, beş para etmezler ve hiç emek yoktur.Canavada beleş orada daha güzel logo ve banner tasarlıyorlar.
Hocam ben de pek fazla bir şey yaptığımı düşünmüyorum ona göre de ücret alıyorum ama beğenmediğiniz takdirde istediğiniz kadar revize edebilirim.Yaptığın logolar belirli programlardan bir kaç dakikalık uğraşla yapılabilecek şeyler neden bu kadar abartıldığını anlamadım. Bunu yorumlarda dev hizmet gibi çok büyük övgülere ithafen yazıyorum satışını baltalamak için değil.
Hocam kendiniz de yapabiliyorsunuz Canva'da.Canvada ki tasarımlar hazır, beş para etmezler ve hiç emek yoktur.
Photoshop kullanıyorum, istek atarsanız yapabilirim.
Hocam ben de pek fazla bir şey yaptığımı düşünmüyorum ona göre de ücret alıyorum ama beğenmediğiniz takdirde istediğiniz kadar revize edebilirim.
Hocam kendiniz de yapabiliyorsunuz Canva'da.
Kullanmıyorum ama Discord gelirseniz konuşabiliriz. Radian#5214ininal Kart kullanıyor musunuz eğer kullanıyorsanız bana da yaparsanız sevinirim.
Kullanmıyorum ama Discord gelirseniz konuşabiliriz. Radian#5214
Genelde crack. Adobe ürünleri maalesef çok pahalı.Ne kadar gelir elde ediyorlar?
Eki Görüntüle 1057689
Hocam kusura bakmayın geç görmüşüm arkadaşlık atarsanız konuşabiliriz. Discord Radian#5214Hocam merhaba. Açıkçası benim de yaptırasım var.
Çok böyle ayrıntılı ya da örnek yaptığınız logolardan ziyade sade olmasını istiyorum.
Hatta güzel bir fontlu italik bir yazı bile yeterli olur.
Sadece İninal ile ödeme yapabilirim, Papara kullanmıyorum.
Discord üzerinden eklesem sıkıntı olur mu?
Buradaki profil fotoğrafım ikonik oldu artık, herkes beni Mavi Ekran Analizi ve Windows konularından bu fotoğraf ile tanıdı.
Ama değişiklik iyidir diyerekten değiştirmek istiyorum açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.