3 USB cihazı varken laptopta 2 adet USB girişi var

IzValerie

Decapat
Katılım
30 Eylül 2019
Mesajlar
62
Başlıkta yazdığı gibi USB kulaklık, klavye ve mouse kullanıyorum. Yeni aldığım laptopta 2 tane USB girişi var. Kulaklık için USB çoğaltıcı mı almalıyım?
 
Herhangi bir USB 3.0 çoğaltıcı alıp klavye ve mouse'u takabilirsiniz. Aşırı "ışıklı mışıklı" olmadığı sürece USB portunu zorlamaz.
 
Önerdiğiniz bir çoğaltıcı var mı ve çoğaltıcı kullandığım ürünlerin kalitesini etkiler mi?
Eğer veri aktarmayacaksanız çoğaltıcının hız anlamında kalitesi önemli değildir. Malzeme kalitesi ayrı bir konu. Kulaklık için de emin değilim, ses aktarımı olduğu için etkileyebilir ancak kesinlikle etkiler diyemiyorum. Ancak veri aktarımı yapacaksanız bu çoğaltıcılar o zamanlarda sıkıntı oluşturabilir.

Bunlar dışında malzeme ile ilgili birkaç şey yazayım. Kablosu yeterince uzun olursa daha faydalı olur. Kısa kablolular bilgisayara çok yakın olduğu için kullanım esnasında sıkıntı oluşturabilir.

Şöyle saçma bir şey almayın kesinlikle. Kablosu yokmuş.

Şunu da tavsiye etmem.

Böyle bir şey işinizi görecektir.
 
Merhaba benim laptopumda da 2 USB girişi var. Ben klavye yerine soğutucu kullanıyorum. USB çoğaltıcı alıp soğutucuyu ona takarsam USB portuna zarar verir mi? Cevaplarsanız mutlu olurum.
USB soğutucu bilgisayara uyumlu yapılmıştır. Aynı çoğaltıcıya birden fazla soğutucu takarsanız sıkıntı olur. Bir soğutucuda sıkıntı olmaz. Soğutucunun üzerinde ya da bir yerlerinde ne kadar akım istediği yazıyor mu?
 
USB soğutucu bilgisayara uyumlu yapılmıştır. Aynı çoğaltıcıya birden fazla soğutucu takarsanız sıkıntı olur. Bir soğutucuda sıkıntı olmaz. Soğutucunun üzerinde ya da bir yerlerinde ne kadar akım istediği yazıybahset.

Bahsettiğim şey USB soğutucu değil laptop soğutucu(fanlı olanlardan).acaba çoğaltıcıya takarsam sıkıntı olur mu? USB çıkışı 3.0
 
USB bilgisayar soğutucusu, muhtemelen bilgisayarlar ile uyumludur. Ürünün kutusunda ya da kılavuzunda yazar doğrudan USB portları ile kullanıp kullanılmayacağını. Ama o portu çoğultucuyla çoğaltınca fazla akım çekilebilir diğer cihazlarla birlikte. Bu sıkıntı olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı