Arkadaşlar aşağı yukarı 600W sertfikali güç kaynağı arıyorum. Normalde 2 tane 6+2 ekran kartı girişi olan modeller yaklaşık 350-400TL. Bana en az 3 tane 6+2 pin yani 3 tane ekran kartı takabileceğim model lazım. Yarı modülerde var ama iki katı fiyat farkı var. 350-400 aralığında sertifikalı 3-4 tane 8pin çıkışlı güç kaynağı arıyorum. Bir de korumalar önemli. Bizde şalter atabiliyor. O yüzden. Teşekkürler.
3-4 tane PCI-e güç kablosu için en azından 750 Watt'lık bir PSU olmalı ki bu kanallardan yeterli gücü verebilsin. 400 liraya 550 Watt'lık PSU'lar zor bulunuyorken bu biraz zor gözüküyor.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bazı kasalarda kablolar yetişmemiş onu da göz önüne alın. Ben sizin yerinizde olsam tercih etmem, açıkçası güven vermiyor bana. 3 ekran katını emanet edeceğiniz bir PSU için bütçeyi biraz daha arttırsanız daha iyi olur. Güvenlik için tabii ki yoksa alabilirsiniz.
Bazı kasalarda kablolar yetişmemiş onu da göz önüne alın. Ben sizin yerinizde olsam tercih etmem, açıkçası güven vermiyor bana. 3 ekran katını emanet edeceğiniz bir PSU için bütçeyi biraz daha arttırsanız daha iyi olur. Güvenlik için tabii ki yoksa alabilirsiniz.