Tipe takılmıyor dediğin yakışıklı birisiyşe ilişiki kurmamasıdır ortalama kızlar ortalama erkek arar çünkü çok yakışıklı bir erkeğin ona bakmayacağı korkusudur (aynısı erkeklerde de var)
Bu dediğin bir yere kadar haklı, bu senin dediğini erkekler yapar adamlar değil bir kızın sadece tipiyle fiziğine bakması adamlık değildir zaten iç güzelliğe bakmak erkeklerin yapacağı iş değildir adamların yapacağı iştir ama adam dediğin sadece iç güzelliğe bakmaz kendimden örnek vereyim; sadece kız 10/10 olsun fiziği 10/10 olsun anca öyle gideri olur birisi değilim ama seveceğim kızın az buçuk da güzel olmasını ve kafamızın uyuşmasını isterim.
Ya kanka bu erkeklerin arasında yaptığı sohbet muhabbet goygoydur buna çok takılma bence.
Benim kızlarda aradığım boy benden kısa olmasıdır çoğu erkeğin standartları vardır bilmem kaşı, gözu, burnu, saçı,ten rengi gibi gibi ama bana sorarsan bunların çoğu plavradır zaten sen bir kişiyi tipi güzel/yakışıklı diye sevmezsin sevdiğin kişiyi güzel/yakışıklı bulursun ben böyle düşünüyorum katılır mısın bilmem ve (benim kararım kızların kısa olması daha tatlı bence)
Dediğine katılıyorum hem de çok bir kişiye eleştirmeden önce bir aynaya bakmak lazım ama dediğim gibi erkekler böyle sohbetleri çoğunluklo goygoy niyetine yapar
Oh be bitti dediklerime katılmadığın bence böyle dediğin kısım varsa söyleyebilirsin.