3 yıl önce ergenliğe girmiş birinin boyu uzar mı?

Yani evet geneli öyle, açıkçası erkeklerde de pek fark yok. Hatta kızlardan çok daha fazla dış görünüşleri hakkında zorbalıyorlar. Sonuçta iki taraf da haksız da öyle kişileri kafaya takmamak lazım. Yani keşke şöyle böyle olsaydım demek yerine beni seven ben olduğum için sevsin dış görünüşüm için değil diye düşünüp diğerlerini iplememek gerekiyor.
Ben 9 yaşında Sonoyuncudan arkadaş edindim sanal, Ankaradaydı her zaman yanımda oldu. Her olayımda abisi ile bile tanışıyoruz. Eğer cidden bulursan hiç bir sıkıntı olmuyor.

Sanala pek tekrardan yanaşmayı düşünmüyorum ama biri denk gelirse de çevirmem yani.

Bence deneyin dediğim gibi en yakın arkadaşlarım sanaldan hepside kafa dengi isterseniz sanaldan konuşabiliriz hem size arkadaşlık etmiş olurum benim içinde iyi olur tabii sizin kararınız.

Ben 9 yaşında SonOyuncu'dan arkadaş edindim sanal, ankaradaydı her zaman yanımda oldu. Her olayımda abisi ile bile tanışıyoruz. Eğer cidden bulursan hiçbir sıkıntı olmuyor.

Bulursanda en yakın arkadaşın oluyor gerçekten çok güzel hocam.

Ben 9 yaşında Sonoyuncudan arkadaş edindim sanal, Ankaradaydı her zaman yanımda oldu. Her olayımda abisi ile bile tanışıyoruz. Eğer cidden bulursan hiç bir sıkıntı olmuyor.
Evet sanaldan olmaz demedim zaten,çok arkadaşım vardı biri iyi denk gelmedi,şuan aramak ya da öyle bir snaal ortama giremk istemiyorum

Merhaba.

Benim boyum 155. şu an 13 yaşımdayım. Hatırladığım kadarıyla 6.sınıfın sonuna doğru ergenliğe girmiştim. Şu an 10'a geçiyorum yani 3 seneye yakın geçti. 7'nin başlarında 146 civarı olduğumu hatırlıyorum, muhtemelen 143 144 civarında girdim yani. 160'dan uzun olma şansım var mı?

Genetiğimde uzun boy yok maalesef, annem 172 babam 168. onların anne babası falan da uzun değil, aynı hemen hemen.

Daha uzar mıyım?

13 yaşımda boyum 1.45-1.50 kilom ise 40-45 civarıydı. Şu an 1.73 ve 55 kiloyum. Merak etme uzarsın. 17 yaşındayım bu arada.

Bence deneyin dediğim gibi en yakın arkadaşlarım sanaldan hepside kafa dengi isterseniz sanaldan konuşabiliriz hem size arkadaşlık etmiş olurum benim içinde iyi olur tabii sizin kararınız.

Bulursanda en yakın arkadaşın oluyor gerçekten çok güzel hocam.
Olur tabii.Telegramınız varsa oradan yazayım.

Bence 1.60'ı geçersin gibi, ailen çokta kısa değil. Babası ve annesi 1.50-1.55 civarlarında olan tanıdıklarım var.
Genetikten çok bağımsız uzayan arkadaşlarım var benim de,ergenliğe çok erken ve kısa girdiğim için daha uzamam sanırım diye düşündüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı