3 yıl önce verilen Steam hesabı

Marlon07011

Hectopat
Merhaba aktif bir şekilde CS:GO oynuyorum ve yüklü bir envanterim var. Yaklaşık 3 yıl önce hesabımı bir arkadaşıma verdim.(neden verdin o zaman diye sormayın hem küçüktüm hem de Steam'i hiç kullanmıyordum). Neyse eğer o arkadaş 3 yıl önce hile açtıysa benim hala ban yeme riskim var mı? Biraz fazla endişeleniyorum çünkü envanterimin boş yere gitmesini istemiyorum. Bu arada hile açtığı kesin değil sadece açtıysa hala bir risk taşır mıyım diye soruyorum.

Merhaba aktif bir şekilde CS:GO oynuyorum ve yüklü bir envanterim var. Yaklaşık 3 yıl önce hesabımı bir arkadaşıma verdim.(neden verdin o zaman diye sormayın hem küçüktüm hem de Steam'i hiç kullanmıyordum). Neyse eğer o arkadaş 3 yıl önce hile açtıysa benim hala ban yeme riskim var mı? Biraz fazla endişeleniyorum çünkü envanterimin boş yere gitmesini istemiyorum. Bu arada hile açtığı kesin değil sadece açtıysa hala bir risk taşır mıyım diye soruyorum.

Uzun zaman geçmiş. Ban yemezsin.

3 yıl geçmiş. Bence bir şey olmaz ama şifrenizi değiştirin ve telefonlu doğrulama yapın. ( Adını hatırlamıyorum. ) Geçen gün aklıma esmişti ve önceden çaldırdığım hesabımı geri almıştım. ( adam bazı oyunları almış. ) Sizde de öyle olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı