3 yıllık arkadaşım sattı

Benim yarısı sanaldan yarısı gerçekte olan arkadaş grubum vardı. İçlerinde sanalda tanışmış olduğum içini dışını özelini her şeyini bildiğim 5-6 yıllık arkadaşım da vardı. Çoğumuzun bilgisayarı kötüydü, beraber ortak oyunlar oynardık, sohbet, muhabbet ederdik, yeri gelir ağlar yeri gelir gülerdik yani yıllarım bunlarla geçmişti. Daha sonra herkes yavaş yavaş bilgisayar almaya başladı lâkin ben alamıyordum. Daha sonra gruptaki çoğu kişi GTA 5 Roleplay yapmaya başladı ve uzun süre çok irtibatta kalamadık. Daha sonra rp yapmayı bıraktılar ve tekrardan konuşmaya başladık yaklaşık 4-5 ay boyunca. Daha sonra sadece o arkadaşımla ekipçe konuşmamaya başladık (aramızda hiçbir problem olmamasına rağmen). Roleplay yaptığı dönemlerde kendi arkadaş grubunu kurmuş, yeni arkadaşlar edinmişti. Yani basbaya bizle konuşmuyordu, hatta ekiptekilere sadece para dilenmek için yazıyordu (kanka 5tl atabilir misin karta vs). Sanal arkadaşlığı olur böyle diyebilirsiniz ancak inanın günlerim o çocukla geçiyordu, özelini vs. her şeyini bildiğim (onun da benimkini bildiği) birinin böyle bırakması beni derinden üzmüştü. Ama zaman onu unutmamdaki etken oldu. Yani tek söyleyebileceğim şey onu unutmak için zaman lazım dostum. İyi geceler.

Anladığım kadarıyla internetten edindiniz? Eğer öyleyse sizde de hata var. İnternetten arkadaş edinilir mi? Hele de DC gibi bir yerde? Zaman hocam, düşünmekten sinirlenmekten çekinmezseniz zaman size ilaç gibi gelir. Bu andan sonra benim gibi internette asosyal gezinmenizi tercih ederim.

Hocam sanaldan arkadaşlık olmaz be genelde.

3 senelik arkadaş mı sattı ? Onu bul ve bunun onur kırıcı olduğunu söyle. 15 yıllık arkadaşım rahatlıkla yediğimiz içtimiz bir diyebileceğim beraber büyuk borçla iş kurduğumuz adam sattı Allah ucak kazası vermesin dedim. Yol güzeldi bende yoluma baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…