foreverr
Hectopat
Benim yarısı sanaldan yarısı gerçekte olan arkadaş grubum vardı. İçlerinde sanalda tanışmış olduğum içini dışını özelini her şeyini bildiğim 5-6 yıllık arkadaşım da vardı. Çoğumuzun bilgisayarı kötüydü, beraber ortak oyunlar oynardık, sohbet, muhabbet ederdik, yeri gelir ağlar yeri gelir gülerdik yani yıllarım bunlarla geçmişti. Daha sonra herkes yavaş yavaş bilgisayar almaya başladı lâkin ben alamıyordum. Daha sonra gruptaki çoğu kişi GTA 5 Roleplay yapmaya başladı ve uzun süre çok irtibatta kalamadık. Daha sonra rp yapmayı bıraktılar ve tekrardan konuşmaya başladık yaklaşık 4-5 ay boyunca. Daha sonra sadece o arkadaşımla ekipçe konuşmamaya başladık (aramızda hiçbir problem olmamasına rağmen). Roleplay yaptığı dönemlerde kendi arkadaş grubunu kurmuş, yeni arkadaşlar edinmişti. Yani basbaya bizle konuşmuyordu, hatta ekiptekilere sadece para dilenmek için yazıyordu (kanka 5tl atabilir misin karta vs). Sanal arkadaşlığı olur böyle diyebilirsiniz ancak inanın günlerim o çocukla geçiyordu, özelini vs. her şeyini bildiğim (onun da benimkini bildiği) birinin böyle bırakması beni derinden üzmüştü. Ama zaman onu unutmamdaki etken oldu. Yani tek söyleyebileceğim şey onu unutmak için zaman lazım dostum. İyi geceler.