Xbox 3 Yıllık Game Pass, Live Gold üzerine eklenmiyor

Rams'Ey

Megapat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Game Pass 3 yıllık olarak tekrardan satın alınabiliyor. 4 adet 3 aylık Xbox Live Gold aboneliği aldım ardından üzerine 12 ay PC Game Pass ve 12 ay Console Game Pass alıp 3 yıla tamamlayacaktım ancak PC Game Pass aboneliği aldığımda Live Gold'un üzerine eklenmedi. Onun yerine ayrı olarak PC aboneliği açıldı. Bu aboneliği Live Gold üzerinden nasıl devam ettirebilirim?

Son düzenleme:
Bildiğiniz gibi Game Pass 3 yıllık olarak tekrardan satın alınabiliyor. 4 adet 3 aylık Xbox Live Gold aboneliği aldım ardından üzerine 12 ay PC Game Pass ve 12 ay Console Game Pass alıp 3 yıla tamamlayacaktım ancak PC Game Pass aboneliği aldığımda Live Gold'un üzerine eklenmedi. Onun yerine ayrı olarak PC aboneliği açıldı. Bu aboneliği Live Gold üzerinden nasıl devam ettirebilirim?

Eki Görüntüle 1832080
Live gold üzerine 12 aydan sonra ultimate alıp bir ay ultimate gamepass'e çevireceksiniz. Ondan sonra pc ve konsol gamepass almanız gerekiyordu. Sizin livegold dönüştürülmeden duruyor.

Şu anda bildiğim kadarıyla 3x4 12 ay Live Gold aldıktan sonra 12 ay PC Game Pass 12 ay konsol Game Pass alıp Ultimate alındığında 36 aylık Game Pass oluyor eğer şu an Ultimate alırsam 13 aylık Game Pass'im oluyor.https://www.youtube.com/watch?v=cHxUf0L3VdY bu videoda anlatıldığı şekilde yapmaya çalışıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı