iPhone SE 2020 10 dakikada bir yeniden başlıyor

• Konuyu başlatan XaresL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 134
Bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_0006.png
    IMG_0006.png
    530,6 KB · Görüntüleme: 14
Şarj bordu üstünde bulunan Mic 1'i görmediğini söylüyor. Büyük ihtimalle şarj bordu değişimiyle çözülecektir. En kötü ihtimalle ses entegresindeki hatlardan birinde de arıza olabilir.

Bunlardan çok var aynı şeylerimi söylüyor hepsi?

Şarj bordu üstünde bulunan Mic 1'i görmediğini söylüyor. Büyük ihtimalle şarj bordu değişimiyle çözülecektir. En kötü ihtimalle ses entegresindeki hatlardan birinde de arıza olabilir.
Dediğiniz yer tam olarak nerede görsel atabilirmisiniz

Bunlardan çok var aynı şeylerimi söylüyor hepsi?
Muhtemelen hepsi aynı şeyleri söylüyordur. Birden fazla birbirinden bağımsız panic varsa işler biraz karışabilir. Bahsettiğim program bunlar hakkında daha iyi yorum yapacaktır. Hepsini tek tek inceleyebilirsin. En az 2 en fazla 4 farklı arıza tespiti yapar. Teknisyen de buna göre denemeler yapar. Örneğin ben öncelikle kartta arıza olup olmadığını tespit etmek için önce anakartı donör bir kasaya aktarırım. Eğer reset kesilirse arıza kartta değil komponentlerden birisindedir. Ardından ana şüphelimiz şarj bordunu test etmek için şarj bordu değişip tekrar test ederim. O zaman anlaşılır.

Fotoğrafta gözüken parça Se 2020'nin şarj bordu. Alttaki mikrofonda arıza olduğunu söylüyor panic dosyası. İphone'de bord komple değişir. Android cihazlardaki gibi yalnızca mikrofon değişimi yapılmaz. Fakat eğer orjinal olmayan bir bordla değişim yapılırsa ilerleyen süreçte şebeke çekmeme gibi sorunlar yaşayabilirsin çünkü şebeke hatları da bu parça üstünde.

Dosya Ekleri

• dewatermark-ai-1751293036338.jpeg
    dewatermark-ai-1751293036338.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 6
Muhtemelen hepsi aynı şeyleri söylüyordur. Birden fazla birbirinden bağımsız panic varsa işler biraz karışabilir. Bahsettiğim program bunlar hakkında daha iyi yorum yapacaktır. Hepsini tek tek inceleyebilirsin. En az 2 en fazla 4 farklı arıza tespiti yapar. Teknisyen de buna göre denemeler yapar. Örneğin ben öncelikle kartta arıza olup olmadığını tespit etmek için önce anakartı donör bir kasaya aktarırım. Eğer reset kesilirse arıza kartta değil komponentlerden birisindedir. Ardından ana şüphelimiz şarj bordunu test etmek için şarj bordu değişip tekrar test ederim. O zaman anlaşılır.

Fotoğrafta gözüken parça SE 2020'nin şarj bordu. Alttaki mikrofonda arıza olduğunu söylüyor panic dosyası. IPhone'da bord komple değişir. Android cihazlardaki gibi yalnızca mikrofon değişimi yapılmaz. Fakat eğer orijinal olmayan bir bordla değişim yapılırsa ilerleyen süreçte şebeke çekmeme gibi sorunlar yaşayabilirsin çünkü şebeke hatları da bu parça üstünde.

Fiyatı nedir kolay sökülebiliyor mu ve bu parçadan dolayı reset attığı kesin mi? Alıp takıldığında gene reset atmasın.

Fiyatı nedir kolay sökülebiliyor mu ve bu parçadan dolayı reset attığı kesin mi? Alıp takıldığında gene reset atmasın.
İşlem meşakatlidir 40 45 dakika sürer. Ben panic dosyasının söylediğini yorumluyorum. Cihaz önümde değil ve söküp test yapmadım. Panic dosyası da her zaman doğru değildir.

İşlem meşakatlidir 40 45 dakika sürer. Ben panic dosyasının söylediğini yorumluyorum. Cihaz önümde değil ve söküp test yapmadım. Panic dosyası da her zaman doğru değildir.

Sizce satmam mı mantıklı olur ben bu şekilde 2.000₺ ye aldım bataryasının sağlığı çok düşüktü bugün değiştirdim yenisiyle bataryadandır diye sorun hala devam etti kısacası bende cihazdan soğudum.

Sizce satmam mı mantıklı olur ben bu şekilde 2.000₺ ye aldım bataryasının sağlığı çok düşüktü bugün değiştirdim yenisiyle bataryadandır diye sorun hala devam etti kısacası bende cihazdan soğudum.
Cihazı bedavaya almışsın. İncelenmeden bir şey denemez dostum. Arıza tespit eden sihirli gözlerimiz yok malesef. Güvendiğin bir teknisyen varsa göster incelesin. Şarj bordundaysa 1000 lira gibi bir masrafı çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı