Hocam tesekkurler ben hic anlamamsa rica etsem zamaninizi almazsa oradan direkt degistirme seyi var orda degistirip ss atarsaniz direkt yanlis bir tercih yapmiyayim ilginiz icin twsekkurlerHocam Shark daha iyi lakin anakartı B650 bir anakartla, rami 2x16 ile, kasayı XPG ile ve bir soğutucu ile almanız tavsiyemdir. Bu değişikliklerle 43 bin ₺'ye gelmekte.
Teşekkürler tekrardan anakartı yükseltmek ne gibi bir + sağlar kendimi az biraz geliştireyim direkt insanlar hep ekran kartını yada işlemciyi yüksek tut sadece fps oyunu oynuyorsan vs diyorlar ya tekrardan sagolun ^^ <3Hocam şu şekilde. Bu anakart bütçeyi aşıyorsa diğer B650 anakartlara yönelebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2384003
Hocam sırasıyla:Hocam tesekkurler ben hic anlamamsa rica etsem zamaninizi almazsa oradan direkt degistirme seyi var orda degistirip ss atarsaniz direkt yanlis bir tercih yapmiyayim ilginiz icin twsekkurler
Teşekkürler tekrardan anakartı yükseltmek ne gibi bir + sağlar kendimi az biraz geliştireyim direkt insanlar hep ekran kartını yada işlemciyi yüksek tut sadece fps oyunu oynuyorsan vs diyorlar ya tekrardan sagolun ^^ <3
Hocam şu şekilde. Bu anakart bütçeyi aşıyorsa diğer B650 anakartlara yönelebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2384003
Güç kaynağını senin attığın yapınca2.5k koyuyor taksitte :'( çok birşey fark edermi ?
Hocam yada 50k ya direkt bundan daha iyi dediğiniz birşey varsa linklersenizde çok mutlu olurum@Erenkhan
Hocam şöyle sipariş veriyorum ne dersin ?![]()
Güç kaynağını senin attığın yapınca2.5k koyuyor taksitte :'( çok birşey fark edermi ?
Hocam attığınız sistem güzel lakin amacınız oyun ağırlıklı salt performanssa aşağıda attığıma yönelmenizi tavsiye ederim. Aradaki performans farkı, fiyat farkına değer.@Erenkhan
Eki Görüntüle 2386737Hocam şöyle sipariş veriyorum ne dersin ?
Hocam yada 50k ya direkt bundan daha iyi dediğiniz birşey varsa linklersenizde çok mutlu olurum
@FehmiDogru.js
@Dusb
@Nowitzer
@rezdwig
@Erenkhan
Hocam sagolasin max 50ye çıkabiliyorumHocam attığınız sistem güzel lakin amacınız oyun ağırlıklı salt performanssa aşağıda attığıma yönelmenizi tavsiye ederim. Aradaki performans farkı, fiyat farkına değer.
Ram her zaman arttırılabilir/değiştirilebilir bir şey. AM5 işlemcilerin daha ömrü var, işlemci değişmek ekran kartından daha kolay maddi olarak. Bunlar gibi faktörler altında ben ekran kartını şu aşamada yüksek tutmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum, özellikle oyun ağırlıklı amaçta bir sistem toplanacaksa.
- Ekran kartında 4070 Ti Super, 4080 serisi ile aynı çipi kullanmakta. Performansı 4070 Super'ın 15% önünde ve ekstra olarak 16 GB Vram avantajı var.
- İşlemci, Evet 9600x daha yeni, daha az ısınan ve daha iyi bir işlemci ama oyun için özellikle, 9600'e ayıracağınız bütçe yerine 4070 Ti Super almak daha fazla performans verir.
- Soğutma konusunda, Mugen 6 için güzel yorumlar var, sıvı soğutma istiyorsanız buradaki seçenekler yerine, kasayı buradan alıp başka bir siteden kaliteli f/p bir sıvı soğutma tercih edebilirsiniz. Daha uyguna gelebilir.
- RAM için ise fiyattan tasarruf etmek için 1x16 dedim, ileride aynı ramin 2.'sini alır takarsınız. Bu süreçte 16 GB ram idare eder.
- Anakart ise, BioStar'ın bu anakartı hem 4 ram slotuna sahip, hem fiyatı daha uygun.
- Kasa, kasadan ziyade PSU önemli, AIGO'ya güvenmektense XPG çok daha tercih edilesi.
Ama bütçe kısıtınız var ise, attığınız sistem de gayet güzel, sizi hiçbir şekilde üzmez. Sadece kasayı XPG yapmanızı öneririm.
Eki Görüntüle 2386826
Buradan neyi azaltirsam 50ye dusebilirim hocam is yerindeyim tam bakamiyorumda 50den yuksei cikamiyorumHocam attığınız sistem güzel lakin amacınız oyun ağırlıklı salt performanssa aşağıda attığıma yönelmenizi tavsiye ederim. Aradaki performans farkı, fiyat farkına değer.
Ram her zaman arttırılabilir/değiştirilebilir bir şey. AM5 işlemcilerin daha ömrü var, işlemci değişmek ekran kartından daha kolay maddi olarak. Bunlar gibi faktörler altında ben ekran kartını şu aşamada yüksek tutmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum, özellikle oyun ağırlıklı amaçta bir sistem toplanacaksa.
- Ekran kartında 4070 Ti Super, 4080 serisi ile aynı çipi kullanmakta. Performansı 4070 Super'ın 15% önünde ve ekstra olarak 16 GB Vram avantajı var.
- İşlemci, Evet 9600x daha yeni, daha az ısınan ve daha iyi bir işlemci ama oyun için özellikle, 9600'e ayıracağınız bütçe yerine 4070 Ti Super almak daha fazla performans verir.
- Soğutma konusunda, Mugen 6 için güzel yorumlar var, sıvı soğutma istiyorsanız buradaki seçenekler yerine, kasayı buradan alıp başka bir siteden kaliteli f/p bir sıvı soğutma tercih edebilirsiniz. Daha uyguna gelebilir.
- RAM için ise fiyattan tasarruf etmek için 1x16 dedim, ileride aynı ramin 2.'sini alır takarsınız. Bu süreçte 16 GB ram idare eder.
- Anakart ise, BioStar'ın bu anakartı hem 4 ram slotuna sahip, hem fiyatı daha uygun.
- Kasa, kasadan ziyade PSU önemli, AIGO'ya güvenmektense XPG çok daha tercih edilesi.
Ama bütçe kısıtınız var ise, attığınız sistem de gayet güzel, sizi hiçbir şekilde üzmez. Sadece kasayı XPG yapmanızı öneririm.
Eki Görüntüle 2386826
Hocam arkadaş çok güzel açıklamış bence de 7500f alın.@Erenkhan
Eki Görüntüle 2386737Hocam şöyle sipariş veriyorum ne dersin ?
Hocam yada 50k ya direkt bundan daha iyi dediğiniz birşey varsa linklersenizde çok mutlu olurum
@FehmiDogru.js
@Dusb
@Nowitzer
@rezdwig
@Erenkhan
Teşekkürler emeginiz ve ilginiz icin ^_^ ama tam 50 k butcem varHocam arkadaş çok güzel açıklamış bence de 7500f alın.
ALLAHIM KAFAYI YİCEĞİM KAFAYI parayı topluyorum tamam diyorum akşam iş çıkışı halledicem sipariş vercem ürünlere zam gelmiş + 500 tl koymuş dalga geçiyorlar yaHocam attığınız sistem güzel lakin amacınız oyun ağırlıklı salt performanssa aşağıda attığıma yönelmenizi tavsiye ederim. Aradaki performans farkı, fiyat farkına değer.
Eki Görüntüle 2386826
Bende alacaktım 8 10k zam geldi sistemlereTeşekkürler emeginiz ve ilginiz icin ^_^ ama tam 50 k butcem var
ALLAHIM KAFAYI YİCEĞİM KAFAYI parayı topluyorum tamam diyorum akşam iş çıkışı halledicem sipariş vercem ürünlere zam gelmiş + 500 tl koymuş dalga geçiyorlar ya![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.