30.000-35.000 sistem önerisi

Bide bize öner hocam size zahmet Max 35k monitör ile
Hocam yeni bir konu açın, oradan yardımcı olayım, hem forumda bilgili arkadaşlar da görür ve yardımcı olur. Daha sağlıklı olur.

Çok rahat götürür hocam canavar bir sistem.

@Erenkhan hocam bu sistemi 10kya elimden cıkarabılırmıyım sizce ?
Hocam ikinci el pazarı hakkında hiç fikrim yok, yanlış bir şey söylemek istemem. Sarı siteye bir göz atın, oraya göre bir fiyat oluşur kafanızda.

Hocam yeni bir konu açın, oradan yardımcı olayım, hem forumda bilgili arkadaşlar da görür ve yardımcı olur. Daha sağlıklı olur.

Hocam selamlar şimdi sistemi aldım eve geldim inşallah Windows kuracagım ama driverları neler indireceğim yardımcı olma sansınız var mıdır <3 @Erenkhan yanlış bir şey yapmak istemiyorum

Hocam selamlar şimdi sistemi aldım eve geldim inşallah Windows kuracagım ama driverları neler indireceğim yardımcı olma sansınız var mıdır <3 @Erenkhan yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Hocam PC Hocası'nın güzel bir rehberi var bunun için. Detaylıca anlatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayırlı olsun hocam bu arada. Iyi günlerde kullanın.

Son düzenleme:

@Erenkhan Hocam tekrardan selamlar ben yeni aldığım monitörün görüntü kalitesini vs hiç beğenmediğimden iade ettim ve elimde +10klik bir bütçe daha açıldı GameGaraj ile konustugumda iade gösterip tekrardan aynı siparişi geçip işlemci yükseltebilirsiniz vs dediler sizce böyle bir şeye girmeli miyim çünkü kafamdaki sabit FPS'i alamadım Valorant'ta işlemci ağırlıkli bir oyun olduğu için ne önerirsiniz ya da acaba sürücülerimi tam kurmayı beceremedim:'(

Hocam sürücülerden ziyade işlemci kaynaklıdır. Daha yüksek seviye işlemciye geçmek fark ettirir. Özellike X3D işlemciler rekabetçi oyunlarda muazzam sonuçlar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…