Ekran kartı ve işlemciyi atmicam oyuncular için RTX ekrantı ve Amd işlemci:Arkadaşlar genellikle ağır kodlama, yapay zeka, yazılım gibi işlerde kullanılacak. Bu yüzden işlemci intel tercih edilirse daha iyi olur.
Bu bütçeye monitör ve ekipmanlar da dahildir. Şimdiden teşekkürler. (Bir arkadaşım için alacağım)
Hocam 35K sisteme bu anakart iyi gider mi sizce? Ekran kartı ve işlemci ekleyince bütçeyi geçiyor da zaten.Ekran kartı ve işlemciyi atmicam oyuncular için RTX ekrantı ve Amd işlemci:
Ekran kartı: Amd RX serisinden öneririm ya da GTX.
İşlemci: İntel Core i7 , i5 e bakın i9 a bakmayın çok pahalı bütçeyi arttırır.
DEEPCOOL AK620 CPU Hava Soğutucu, 6 Isı Borusu, Çift Kule, 2 x 120mm Fan, LGA1700 uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DEEPCOOL AK620 CPU Hava Soğutucu, 6 Isı Borusu, Çift Kule, 2 x 120mm Fan, LGA1700 uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Silicon Power 2 TB SP02KGBP44US7005 M.2 PCI-Express 4.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Silicon Power 2 TB SP02KGBP44US7005 M.2 PCI-Express 4.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kingston Fury Beast 8 GB 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BB/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 tane olursa daha iyi
Excalibur 24.5” Monitör Modeli | Casper
Oyuncular ve etkileyici oyun deneyimi arayan herkes için tasarlanan bu monitör iddialı özelliklerle donatıldı.www.casper.com.tr
MSI B550M PRO-VDH WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 mATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI B550M PRO-VDH WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 mATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Dls480 Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dls480 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ben attım sıvı soğutucu ve hava soğutucuÜstteki arkadaşın attığını incelemedim ama buraya 12700F ve 6900 XT kombinasyonu iyi gider gibi.
Intel Core i7-12700F 2.10GHz 12 Çekirdek 25MB L3 Önbellek Soket 1700 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6900 XT Black RX-69XTATBD9 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Soğutucu konusunda bilgili bir arkadaş soğutma önerebilir.
Ekstra olarak RTX sınıfından bir kart önerecek olsanız var mıdır önerebileceğiniz?Üstteki arkadaşın attığını incelemedim ama buraya 12700F ve 6900 XT kombinasyonu iyi gider gibi.
Intel Core i7-12700F 2.10GHz 12 Çekirdek 25MB L3 Önbellek Soket 1700 Tray İşlemci - incehesap.com
XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6900 XT Black RX-69XTATBD9 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Soğutucu konusunda bilgili bir arkadaş soğutma önerebilir.
Anakart biraz oyun performansı açısında kötü yani oyun için fazla kullanılacaksa önermem.Hocam 35K sisteme bu anakart iyi gider mi sizce? Ekran kartı ve işlemci ekleyince bütçeyi geçiyor da zaten.
Ekstra olarak RTX sınıfından bir kart önerecek olsanız var mıdır önerebileceğiniz?
Yüksek bütçede ucuza kaçılmamalı. En az bu alınmalı ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKlavye: https://www.hepsiburada.com/rampage...ing-klavye-p-HBV000012P7Y9?magaza=Hepsiburada
Klavye biraz kötü biliyom ama ucuz diye bunu koydum.
Yüksek bütçede ucuza kaçılmamalı. En az bu alınmalı ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKlavye: https://www.hepsiburada.com/rampage...ing-klavye-p-HBV000012P7Y9?magaza=Hepsiburada
Klavye biraz kötü biliyom ama ucuz diye bunu koydum.
Arkadaşın attığı RTX 3080 de iyi ama bütçenizi aşıyorsaEkstra olarak RTX sınıfından bir kart önerecek olsanız var mıdır önerebileceğiniz?