30.000-35.000 TL sistem önerisi

Nicksiz42

Hectopat
Arkadaşlar genellikle ağır kodlama, yapay zeka, yazılım gibi işlerde kullanılacak. Bu yüzden işlemci intel tercih edilirse daha iyi olur.
Bu bütçeye monitör ve ekipmanlar da dahildir. Şimdiden teşekkürler. (Bir arkadaşım için alacağım)

Arkadaşlar genellikle ağır kodlama, yapay zeka, yazılım gibi işlerde kullanılacak. Bu yüzden işlemci intel tercih edilirse daha iyi olur.
Bu bütçeye monitör ve ekipmanlar da dahildir. Şimdiden teşekkürler. (Bir arkadaşım için alacağım)
Ekran kartı ve işlemciyi atmicam oyuncular için RTX ekrantı ve Amd işlemci:

Ekran kartı: Amd RX serisinden öneririm ya da GTX.

İşlemci: İntel Core i7 , i5 e bakın i9 a bakmayın çok pahalı bütçeyi arttırır.

Kingston Fury Beast 8 GB 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BB/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 tane olursa daha iyi

Üstteki arkadaşın attığını incelemedim ama buraya 12700F ve 6900 XT kombinasyonu iyi gider gibi.

Soğutucu konusunda bilgili bir arkadaş soğutma önerebilir.

Ekran kartı ve işlemciyi atmicam oyuncular için RTX ekrantı ve Amd işlemci:

Ekran kartı: Amd RX serisinden öneririm ya da GTX.

İşlemci: İntel Core i7 , i5 e bakın i9 a bakmayın çok pahalı bütçeyi arttırır.

Kingston Fury Beast 8 GB 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BB/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 tane olursa daha iyi

Hocam 35K sisteme bu anakart iyi gider mi sizce? Ekran kartı ve işlemci ekleyince bütçeyi geçiyor da zaten.

Üstteki arkadaşın attığını incelemedim ama buraya 12700F ve 6900 XT kombinasyonu iyi gider gibi.

Ben attım sıvı soğutucu ve hava soğutucu

Ekstra olarak RTX sınıfından bir kart önerecek olsanız var mıdır önerebileceğiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı