30.000-35.000 TL'ye sistem önerisi

majeh

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir forumda paylaşılan ürünleri gözlemliyorum. Ekte bulunan ürünleri taksitle alacağım için B580'li ürün 35.000 civarında geliyor. Diğer ürünün de satın alımda herhangi bir vadesi yok. Bu yüzden çıkabileceğim maksimum fiyat olarak da o ürünü belirledim.
Konu başlığında belirttiğim bütçeyi geçmeyecek ve en azından 5700X ve 13 nesil Intel bir işlemcinin bulunduğu ürün bulma konusunda yardımcı olabilir misiniz?

B580 - i5 14400f.png

4060ti 16gb - 5700x.png

Not: Sinerji.gen'de uygun taksit imkanları olmadığı için bu siteden alım yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam b580 li sistem almazdım o fiyata
B580 ile 4060 Ti arasında çok da büyük bir performans farkı göremedim. Aynı zamanda B580'li sistemi aldığımda hem 5000 TL tasarruf ediyorum hem de i5-14400F alabiliyorum açıkçası.
Vaktim çok oyun oynayarak geçmiyor son zamanlarda ama vaktim olduğunda Total War, CK3 gibi oyunlar oynadığım için işlemcinin daha önemli olduğunu düşündüm.

Merhaba, bir süredir forumda paylaşılan ürünleri gözlemliyorum. Ekte bulunan ürünleri taksitle alacağım için B580'li ürün 35.000 civarında geliyor. Diğer ürünün de satın alımda herhangi bir vadesi yok. Bu yüzden çıkabileceğim maksimum fiyat olarak da o ürünü belirledim.
Konu başlığında belirttiğim bütçeyi geçmeyecek ve en azından 5700X ve 13 nesil Intel bir işlemcinin bulunduğu ürün bulma konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2391858

Eki Görüntüle 2391857

Not: Sinerji.gen'de uygun taksit imkanları olmadığı için bu siteden alım yapamıyorum.
4060 ti öneririm 16 gb olan modeli de almak zorunda değilsin 8gb gayet işini görür

Şu sistem olur mu acaba?
Teşekkür ederim, ben de inceledim şimdi. SSD'yi de değiştirdiğimde fiyat olarak B580'den çok da bir farkı olmuyor. 7600 detayı da 5700X'e göre çok iyi diğer üründekinden.
Başka bir öneri gelmezse bunu alabilirim. Fakat 7700XT her ne kadar 4060 Ti'ın birkaç lig üstünde olsa da uzun vadede bir sorun olacağından korkuyorum.
Ayrıca DDR5'te dual channel olduğu için 1x32 RAM alabilirim diye düşündüm.

Teşekkür ederim, ben de inceledim şimdi. SSD'yi de değiştirdiğimde fiyat olarak B580'den çok da bir farkı olmuyor. 7600 detayı da 5700X'e göre çok iyi diğer üründekinden.
Başka bir öneri gelmezse bunu alabilirim. Fakat 7700XT her ne kadar 4060 Ti'ın birkaç lig üstünde olsa da uzun vadede bir sorun olacağından korkuyorum.
Ayrıca DDR5'te dual channel olduğu için 1x32 RAM alabilirim diye düşündüm.
Tercih sizin hocam :) Daha bilgili kişiler de bi kaç yorum yapsa aslında daha aydınlatıcı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı