30.000-35.000TL monitör dahil sistem toplama

iledefrance

Femtopat
Daha fazla  
30000-35000 arası fiyat bandında monitör dahil sistem sistem toplamak istiyorum. Bilgisayar sadece oyun için kullanılacak ve beni en az 4-5 yıl götürürse iyi olur.

30000-35000 arası fiyat bandında monitör dahil sistem sistem toplamak istiyorum. Bilgisayar sadece oyun için kullanılacak ve beni en az 4-5 yıl götürürse iyi olur.

4060 tercih edebilirsin İtopya hazır sistemleri istediğin gibi ayarla hesaplı olacaktır.

Gaming Gen TR de PC-HOCASI-GG9, 7500F işlemci ve 7700XT ekran kartlı sistem var 29.5K fiyata onu alın. Site açılmıyor link atamıyorum.

Monitör olarak da bunu alın.

Bu fiyata 4060ti lı sistemler bulursunuz fakat 8gb değil 16 gb olan modelini alınız. Ben bu sistemi buldum özellikleri fiyatına göre fena değil bence işlemci daha iyisi bulunursa alınabilir.
Bu monitörün pivot özelliği var olmayan şekli 400-500 tl daha ucuz.
Bütçeyi bir tık aşıyor fakat değebilir bence.
Bu arada yukarıda ki arkadaşın önerdiği monitör de güzel o da alınabilir.

Bu fiyata 4060ti lı sistemler bulursunuz fakat 8gb değil 16 gb olan modelini alınız. Ben bu sistemi buldum özellikleri fiyatına göre fena değil bence işlemci daha iyisi bulunursa alınabilir.
4060Tİ 16GB para tuzağı alınmaz. Daha ucuza daha iyi olan 7700XT sistemler daha ucuz.

Hocam maalesef bütçeyi aşma imkanım yok ayrıca diğer sistem daha uygun geldi yinede teşekkürler.

Gaming Gen TR de PC-HOCASI-GG9, 7500F işlemci ve 7700XT ekran kartlı sistem var 29.5K fiyata onu alın. Site açılmıyor link atamıyorum.

Monitör olarak da bunu alın.
Hocam kusura bakmayın konu üzerinden uzun zaman geçmiş ama bir sorum olacak. PSU'nun 600W olması bi sıkıntı yaratır mı sizce?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı