30.000₺ laptop önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Bugün yarın almam gerekiyor. Alınabilecek en mantıklı laptop nedir? Nitro 16 şu an stokta yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz ekran kartı watt değeri düşük ayrıca ekranda sararma yaratabilen bir cihaz tasarımından dolayı.
Benim attığım 140 watt.
Satici açısından hepsiburada trendyol amazon ya da elden alabileceğim bakıyorum.

Satici açısından Hepsiburada Trendyol Amazon'ya da elden alabileceğim bakıyorum.

Satıcı Hepsiburada Amazon vb satıcılar olunca örnek 25 bin liralık ürünü 30 bin liraya satıyorlar bence buradan alın.

Bugün yarın almam gerekiyor. Alınabilecek en mantıklı laptop nedir? Nitro 16 şu an stokta yok.
Nitro 16 şuan stokta ve üzerine bir günde 5k koymuş durumda.
Piyasa yine affetmiyor lütfen elinizi çabuk tutun. 31 ağustostan sonra da Kampanyalar bitebilir. O zamanda üzerine bi defa koyarlar

Nitro 16 şuan stokta ve üzerine bir günde 5k koymuş durumda.
Piyasa yine affetmiyor lütfen elinizi çabuk tutun. 31 ağustostan sonra da Kampanyalar bitebilir. O zamanda üzerine bi defa koyarlar
40.000e alınabilecke en mantıklısı o mu şu an?

Abime Lenovo aldırdım, HX işlemcilerde anakart yanma sorunu vardı. Ben AMD tarafını aldırdım upgrade yaptım. Laptoptan aşırı memnun. Bir sıkıntısını da görmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı