30.000 maaşla İzmir'de çalışır mı?

unwanted

Decapat
Daha fazla  
Yani yaşadığım şehirden mesleğim itibarıyla burada bir iş buldum. Aslında bu arada çalıştırmamı gerektirmeyecek bazı mal mülk var da söylemesi ayıp ama yine de boş oturunca insan sıkılıyor.

Geçen sene çalıştığım meslekle aynı tecrübeliyim her yerde de zor bulunuyor bu iş.

Biraz burnum sürtülsün, yeni bir şehir, yeni bir yaşam, falan değişiklik istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani yaşadığım şehirden mesleğim itibarıyla burada bir iş buldum. Aslında burada mal mülk var, evlerin yapılmasını bekliyorum kiraya vereceğim fakat boş boş otur da insan sıkılıyor.

Biraz burnum sürtülsün, yeni bir şehir, yeni bir yaşam, falan değişiklik istiyorum.
Şahsen izmirden nefret ederim. Fakat deneyim olmus olur.

Yani yaşadığım şehirden mesleğim itibarıyla burada bir iş buldum. Aslında burada mal mülk var, evlerin yapılmasını bekliyorum kiraya vereceğim fakat boş boş otur da insan sıkılıyor.

Hocam kiralar vs yüksek yeter elbet de ama size bağlı.

Yeteri kadar paran var, çalışıyorsun git gez toz cennet şehir İzmir'de bana boş diyorsun. Bizim babamızdan, dedemizden mal, mülk kalmadığı için asgari ücrete tabiyiz.

Yani yaşadığım şehirden mesleğim itibarıyla burada bir iş buldum. Aslında bu arada çalıştırmamı gerektirmeyecek bazı mal mülk var da söylemesi ayıp ama yine de boş oturunca insan sıkılıyor.

Geçen sene çalıştığım meslekle aynı tecrübeliyim her yerde de zor bulunuyor bu iş.

Maaş güzel olmak İzmir kötü olmak.

Parası fena değil ama kiralar ve masraflar çok olur o şehirlerde. Yaparım diyorsan çalışabilirsin farklılık olur sana.

Valla aslında ev arkadaşı ilanları da var da hiç tanımadığın biriyle eve çıkmak etmek de büyük risk. Şimdi terörist çıkar şansıma işe gitcez diye ters kelepçe götürülmek de var.

Çok da merkezi olmayan bir yerinde bile kiralar 15-20 bin. Gerisini söylemiyorum.
Merkezi yerlerde gayet standart veya standart üstü evler var 10.000-13.000 arası. Merkezi olarak gördüğün sadece Alsancak'ın göbeği veya Mavişehir'de deniz manzaralı ev falansa bilemiyorum tabi.

Merkezi yerlerde gayet standart veya standart üstü evler var 10.000-13.000 arası. Merkezi olarak gördüğün sadece Alsancak'ın göbeği veya Mavişehir'de deniz manzaralı ev falansa bilemiyorum tabi.
Çiğli'nin Evka-5, Egekent taraflarında 20 yaşında daireleri çin 15-20 bin lira falan isteniyor.
10 bin liraya hangi muhitte ev var ciddi olarak merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı