30.000₺ Sistem Önerisi

Crossfire günümüz için yeterli performansı vermiyor. Aklımda vardı SLI yapmak ama değmeyecek miktarda performans veriyor. 12.000TL ile 2080Ti ile olmasa da diğer kartlar ile yapılabilir. Ben kartı 9400TL'ye aldım. Tercih meselesi herkesin fikri aynı değil burada ben öneriler için konuyu açtım.
4k monitör al diyen arkadaş doğrudan hz ve çözünürlük değerine bakmış belli ki. IPS ve g-sync destekli olduğuna dikkat etmemiş.
NVİDİA olan bir bilgisayara monitör olarak Amd destekli (Freesync) önermek ayrı bir eğlence.

NVİDİA olan bir bilgisayara monitör olarak Amd destekli (Freesync) önermek ayrı bir eğlence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlemeni tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlemeni tavsiye ederim.

Nvidia'nın test edip onaylamadığı monitörü şahsen tercih etmem. Ne derecede kaliteli olacağı veya sıkıntılı olup olmayacağı belli değil videoda da bunu zaten açıklamışlar. Mümkünse içerisinde modül olan monitörünü tercih ederim. Oda olmazsa sitesinde bulunan g-sync uyumlu monitör listesindeki monitörlerden seçerim.
G-Sync desteği olan tüm monitörlerin listesi.
Sistemin güncel hali bu şekilde psu ve monitör kaldı sadece. Sonrasında montajı yapacağım.
WhatsApp Image 2019-12-05 at 18.50.56.jpeg
WhatsApp Image 2019-12-05 at 18.50.45.jpeg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı