30.000₺ telefon önerisi

Bütçe
30.000 TL

Rootsy

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

Telefon dünyasını son zamanlarda çok takip edemediğim için yardımlarınızı rica ediyorum. Benim için önemli olan; günlük kullanımda performans olarak tatmin etmesi, kamerasının iyi olması ve uzun ömürlü olması. Telefonda oyun oynayan biri değilim. Bundan dolayı oyun performansının hiçbir önemi yok benim için.

30.000₺ üstüne ne yazık ki çıkamıyorum, o yüzden maksimum bütçem budur.

Yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür eder, iyi sosyaller dilerim. 🙏

Yanıt yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. S23 sanırım bu bütçede alınacak tek telefon gibi. :) Varsa başka seçenekler, onları da iletirseniz çok sevinirim arkadaşlar. Zira tek bir modele takılı kalmak istemiyorum.

Yeni S23 alan birisi olarak öneririm bu fiyatlarda en fp cihaz bu. Vatanda 32'den 30'a düşüyordu 4 gün önce hala varsa değerlendir.

Şu an en uygun incehesap.com'da gözüküyor hocam. Kamera ve performans olarak memnun kaldınız mı acaba geçen süreçte? Bu arada doğum gününüz kutlu olsun hocam. Nice sağlıklı, mutlu yaşlar dilerim.

Yanıt yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. S23 sanırım bu bütçede alınacak tek telefon gibi. :) varsa başka seçenekler, onları da iletirseniz çok sevinirim arkadaşlar. Zira tek bir modele takılı kalmak istemiyorum.

Şu an en uygun incehesap.com'da gözüküyor hocam. Kamera ve performans olarak memnun kaldınız mı acaba geçen süreçte?

1 haftadır kullanıyorum iPhone Pro modeli alınamıyorsa düz 13 veya 14 almak yerine S23 daha mantıklı bataryası iyi gidiyor 8 gen 2 işlemci ve 120Hz birleşince yağ gibi akıyor Reels'larda kamerası da bayağı güzel portre videosunu cok beğendim telefoto kamerada da kalite bozmadan çekebiliyor tam araba çekip story atmalık :) gece cekimleri de cok hoş şu ana kadar kötü deneyimim olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı