AFAN
Hectopat
23 24 gibi.
Tamamdır sağ olun düşerse 2 tane çekeceğiz düşmezse 1 adet bekleyelim akşamı. Bu OLED yanma sorunları oyunlarda sıkıntı yapmaz mı uzun süreli kullanımda.
23 24 gibi.
Bu son nesil panel, çok yüksek parlaklıkta çok sıcak odada saatlerce/günlerce aynı görüntüyü açman lazım yanması için. Parlaklığı kararında tut ayarlardaki panel bakımı ayarlarını aç hiçbir şey olmaz. Düşer %90, çok güzel seçim. Bende sim racing için kullanacağım genel olarak ama başka oyunlar, film dizi içinde kullanırım muhteşem paneli.Tamamdır sağ olun düşerse 2 tane çekeceğiz düşmezse 1 adet bekleyelim akşamı. Bu OLED yanma sorunları oyunlarda sıkıntı yapmaz mı uzun süreli kullanımda.
Bu son nesil panel, çok yüksek parlaklıkta çok sıcak odada saatlerce/günlerce aynı görüntüyü açman lazım yanması için. Parlaklığı kararında tut ayarlardaki panel bakımı ayarlarını aç hiçbir şey olmaz. Düşer %90, çok güzel seçim. Bende SIM racing için kullanacağım genel olarak ama başka oyunlar, film dizi içinde kullanırım muhteşem paneli.
Fiyat pahalı bence hocam, ayrıca Vatan daha güvenilir olur paraf varsa 4 taksit alırsınız bu akşam sabredin bence. 48 inç fiyatıyla daha fiyat performans şu an.https://www.hepsiburada.com/lg-oled...k-ultra-hd-webos-oled-evo-tv-p-HBCV00009MKD1D bu satıcıdan 55 olanı alacağım hocam yorumlar güvenilir gibi ne diyorsunuz 55e yer ayarladım bir şekilde.
Fiyat pahalı bence hocam, ayrıca vatan daha güvenilir olur paraf varsa 4 taksit alırsınız bu akşam sabredin bence. 48 inç fiyatıyla daha fiyat performans şu an.
Ben Vatan'dan alırdım. Bu gözler tamir görmüş televizyonu sıfır diye satanları gördü.Hocam büyük lazım satıcılar güvenilri gibi yorumlarda Hepsiburada bir de uygulama bir sıkıntı çıkmaz herhalde.
Ben Vatan'dan alırdım. Bu gözler tamir görmüş televizyonu sıfır diye satanları gördü.
İçime kurt düşürdünüz hocam geceyi bekleyip 48'lik olanı çekeceğim Vatan'dan doğru videoyamı bakıyorum hocam bu değil mi TV.
Arada 20 bin lira fark var hocam az değil. 50 bin falan olsa direkt 55" alırdım bende. 55" alacaksanız bile Vatan'dan alın. Paraf beyaz eşya ve elektronik kampanyasından 750 TL geliyor üstüne 4 taksit yapıyor üstüne vatan güvencesi.
Onu da Vatan'dan alacağım galiba hocam TV doğru değil mi C serisi olarak mı geçiyor bunlar sadece inçlere göre mi sayılar değişiyor yanlış bakmayalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.