30.000 TL bütçe ile sistem önerisi

Bütçe
30.000
Bunun aynısının 7700xt ekran kartlı olanı var hangisi daha iyidir acaba?
Şimdi linç yemek istemiyorum ama bence RTX daha iyi. Nedenini sorarsanız en basitinden daha sorunsuz ve teknolojisi daha iyi ve her gün sosyalde karşınıza çıkan RX ekran kartı sorunları konularından anlayacağınız üzere birçok sorunu oluyor tabi 7000 serisinde azalmıştır ama hâlâ RTX daha az sorunlu. Ben RTX sorunsuz demiyorum ama daha az sorunlu olduğu da bir gerçek. Bu arada ben kasadan falan çok anlamıyorum ama değişmesi lazım gibi geldi bana W değeri az bence o yüzden bu sistem hangi değişiklikler yapılarak alınır? Tarzı bir konu açıp bu sistemin hangi parçalarının değişmesinin gerektiğini öğrenip öyle alın hayırlı olsun şimdiden.

Şimdi linç yemek istemiyorum ama bence RTX daha iyi. Nedenini sorarsanız en basitinden daha sorunsuz ve teknolojisi daha iyi ve her gün sosyalde karşınıza çıkan RX ekran kartı sorunları konularından anlayacağınız üzere birçok sorunu oluyor tabi 7000 serisinde azalmıştır ama hâlâ RTX daha az sorunlu. Ben RTX sorunsuz demiyorum ama daha az sorunlu olduğu da bir gerçek. Bu arada ben kasadan falan çok anlamıyorum ama değişmesi lazım gibi geldi bana W değeri az bence o yüzden bu sistem hangi değişiklikler yapılarak alınır? Tarzı bir konu açıp bu sistemin hangi parçalarının değişmesinin gerektiğini öğrenip öyle alın hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkür ederim hocam konu sahibi değilim ama ilgimi çekti bu fiyata elimdeki laptopu hızlı çıkarabilirsem alabilirim bana da güzel geldi sistemler.

Hocam bütçe 30.000'e kadar çıkabilir sizin attığınız sistemde ekran kartı 4060 4060 Ti bile değil Ryzen işlemci sevmiyorum o yüzden Intel tercihim ekran kartıda 8 GB attığınız sistemde benim paylaştıklarımda 16 GB biraz daha ileriye dönük bir sistem bakıyorum. Çok anlamıyorum söylediklerimde yanlış bir şey varsa şimdiden kusura bakmayın.
Knk bence AMD>Intel çünkü AMD alırsan ileride işlemcini yükseltebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı