30.000 TL bütçede S22 alınır mı?

Anladım teşekkürler. Yurt dışı 14 Pro'dan TR 12'ye giden bir gidişatta Samsung'a dönünce pek hevesli olmasamda bunları duymak sevindirdi.

Eksilerini de yazayım hocam tam olsun. Birinci ve bence en fark edilebilir farkı Face ID. iPhone kızıl ötesi ile kilit açarken Samsung bunu bildiğiniz kamera sensörü ile yapıyor e böyle olunca kameranın yüzünüzü görmediği karanlık alanlarda kilit açılmıyor. IPhone'da ise yüzünüzün çeyreğini gece karanlığında görmesi yeterli. Bu olay bende ki S22 için geçerli diğerlerini bilmiyorum. Özellikle S22 konusunda oyun oynayacak veya yatağa uzanıp video film izleyecek kişiler tercih etmemeli çok küçük bir telefon. Oyun oynarken elimin yandığını çok hissettim.

Eksilerini de yazayım hocam tam olsun. Birinci ve bence en fark edilebilir farkı Face ID. iPhone kızıl ötesi ile kilit açarken Samsung bunu bildiğiniz kamera sensörü ile yapıyor e böyle olunca kameranın yüzünüzü görmediği karanlık alanlarda kilit açılmıyor. IPhone'da ise yüzünüzün çeyreğini gece karanlığında görmesi yeterli. Bu olay bende ki S22 için geçerli diğerlerini bilmiyorum. Özellikle S22 konusunda oyun oynayacak veya yatağa uzanıp video film izleyecek kişiler tercih etmemeli çok küçük bir telefon. Oyun oynarken elimin yandığını çok hissettim.
Yüz tanıma sorun değil şuan kullandığım telefondan daha iyi sonuçta, güzel gelir yani. Oyun oynamıyorum oynadığım oyunlar Clash of Clans, başka oyun girmiyorum sıkıntı olmaz. Peki bu telefonun satış olanağı nedir? Sıfır alacağım MediaMarkt veya Vatan, Teknosa gibi mağazalardan ve bu telefonu 2 yıl garanti olacak, 2 yıl sonra da İphone almayı düşünüyorum, 2. el piyasası ne durumda? Mesela 30k'lık Samsung 1 yıl kullanma ile 25'ten aşşağı düşer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı