Merhaba arkadaşlar, sizce bu sistem alınır mı?
www.gaming.gen.tr
İlaveten şöyle bir 2K monitörü beğendim.
www.gaming.gen.tr
Sizce işlemciyi 5600X yapmak çok fark yaratır mı? PSU kısmında bir yükseltmeye ihtiyaç var mı sizce? Pek anlamıyorum o işten.
Monitör dahil bütçemi 30 bin belirledim. Çok farklı seçenekler geliyor ama benim kasa takıntım var kasayı beğenmezsem güzel fiyata güzel sistem alsam bile mutlu olamayacağım biliyorum, içimde hep bir burukluk olacak. Bu kasayı beğendim mesela.
Başka sistem tavsiyeleriniz olursa onları da inceleyebiliriz. Teşekkürler.

ULTIMA-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.

İlaveten şöyle bir 2K monitörü beğendim.

ASUS TUF Gaming VG27AQ 27 inç Gaming Monitör
Standart monitörlerin yeteneklerini aşan renk ve parlaklık seviyeleri için endüstri standardı HDR 10 yüksek dinamik aralığa destek verir.

Sizce işlemciyi 5600X yapmak çok fark yaratır mı? PSU kısmında bir yükseltmeye ihtiyaç var mı sizce? Pek anlamıyorum o işten.
Monitör dahil bütçemi 30 bin belirledim. Çok farklı seçenekler geliyor ama benim kasa takıntım var kasayı beğenmezsem güzel fiyata güzel sistem alsam bile mutlu olamayacağım biliyorum, içimde hep bir burukluk olacak. Bu kasayı beğendim mesela.
Başka sistem tavsiyeleriniz olursa onları da inceleyebiliriz. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: