O ekran kartlari 16GB'i kullanabilecek mi ki oneriyorsunuzGelecek için ideal falan değil. Şimdi bile zar zor yetiyor 2 seneyi görmez.
Bir de 8GB hayli hayli yeter. Gelecege donuk olsun diye 16GB atiyorsunuz ama sistem DDR4, AM4.
O ekran kartlari 16GB'i kullanabilecek mi ki oneriyorsunuzGelecek için ideal falan değil. Şimdi bile zar zor yetiyor 2 seneyi görmez.
Kanka videosunu izledim 4060 Ti daha iyiymiş la o karttan.
ona takıldım bendeO ekran kartlari 16GB'i kullanabilecek mi ki oneriyorsunuz
Bir de 8GB hayli hayli yeter. Gelecege donuk olsun diye 16GB atiyorsunuz ama sistem DDR4, AM4.
O ekran kartlari 16 GB'i kullanabilecek mi ki oneriyorsunuz
Bir de 8 GB hayli hayli yeter. Gelecege donuk olsun diye 16 GB atiyorsunuz ama sistem DDR4, am4.
knk hogwart legacy veya cyber punk flnn oynamiyacamki zatenZaten güçte problem yok VRAM az.
Kanka hogwart legacy veya Cyberpunk falann oynamiyacamki zaten.
4060Tİ onları zaten çok rahatlıkla oynatır dostum o kartların kas gücü olmadığı için VRAM'i yeterli kullanamıyor VRAM 2k ve üstü grafiklerde daha çok önem arz ediyor. 1080P için 8 GB ideal zaten bu bütçede o kartların alternatifi yok.knk hogwart legacy veya cyber punk flnn oynamiyacamki zaten
Anladım reis yardım için teşekkürler4060Tİ onları zaten çok rahatlıkla oynatır dostum o kartların kas gücü olmadığı için VRAM'i yeterli kullanamıyor VRAM 2k ve üstü grafiklerde daha çok önem arz ediyor. 1080P için 8 GB ideal zaten bu bütçede o kartların alternatifi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.