30.000 TL NVIDIA ekran kartlı hazır sistem ve monitör önerisi

141440

Kilopat
30.000 TL'ye kasa + monitör almak istiyorum. 1-2 gün içinde almam lazım. Ekran kartı 3D animasyonla uğraştığım için NVIDIA olmalı. Bilen kişiler yardımcı olabilirse sevinirim.

Benim şuan için baktıklarım bunlar.Sizce nasıl ?

Son düzenleme:
Bütçe biraz daha artarsa sizin için çok çok çok iyi olur.

Hemen linkleri atacağım.

Aynı zamanda render için Intel işlemci iş görüyor diye biliyorum istersen R5 7500Fli bir versiyonu var dediğim gibi bütçeni arttırıp bunu alırsan çok iyi işini görür fazlasıyla bir 500 daha koy kasaya SSD'yi 1TB'ye yükselt Total kasa: 32500TL civarına geliyor monitör için isteklerin nedir yazarsan yardımcı olayım.

bu daha düşük bütçelisi

Son düzenleme:
Bütçe biraz daha artarsa sizin için çok çok çok iyi olur.

Hemen linkleri atacağım.

Aynı zamanda render için Intel işlemci iş görüyor diye biliyorum istersen R5 7500Fli bir versiyonu var dediğim gibi bütçeni arttırıp bunu alırsan çok iyi işini görür fazlasıyla bir 500 daha koy kasaya SSD'yi 1TB'ye yükselt Total kasa: 32500TL civarına geliyor monitör için isteklerin nedir yazarsan yardımcı olayım.

bu daha düşük bütçelisi
Animasyon dediğine göre renklerle işi var. Bütçesi yeterse bence ideal bir Hz, IPS ve yüksek bir çözünürlük işini görür.

Animasyon dediğine göre renklerle işi var. Bütçesi yeterse bence IPS ve yüksek bir çözünürlük işini görür.

Evet IPS panel olmak zorunda ama biraz daha detay verse daha iyi şeyler atabilirim.

IPS panel 2K 60Hz iyi midir hocam. @141440

Evet IPS panel olmak zorunda ama biraz daha detay verse daha iyi şeyler atabilirim.

IPS panel 2K 60Hz iyi midir hocam. @141440
Arkadaş aktif değil sanırım. Konuda attığı monitöre bakarak önerebilirsin. Animasyonda 60 Hz iyi değil diye biliyorum.
ASUS TUF GAMING 23.8 VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör| ITOPYA.COM
O fiyata en iyi monitör bence budur. Hem animasyon için ideal. Normalde HDR olsa iyi olurdu ama onlar da pahalıya geliyor.

Hem oyun için hem animasyon için monitör tercih ederim.Max bütçem 30 bin tl malesef üstüne çıkamıyorum.İlk mesajıma kasa ve monitör koydum sizce nasıldır ?

Ekran kartı benim için önemli Blender kullanıyorum ne kadar iyi ekran kartı o kadar iyi işlemciden daha önemli benim için.

O yüzden 4070 önerdim bütçeni arttırıp 4070 alman senin için çok iyi olurdu.

Yani biraz daha üstüne koyabilirim sanırım ama sadece kasa için max 30 bin liram var .Uygun fiyata hem animasyon hem gaming monitör olsa iyi olabilir benim için.

Galax markası güvenilirmi bilmiyorum.Asus msi gigabyte tercih ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı